Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам любов с учителя си...Защо?

Сънувам любов с учителя си...Защо?

  • 18.02.18 07:49#1space_girl4space_girl4НовакРегистрация: 18.02.18Град: -Отговори: 1Сънувам любов с учителя си...Защо?Здравейте! Искам да ви споделя сънищата си, за да ми помогнете да ги разтълкувам..и така..
    Миналата седмица бях на изпит по програмиране. Бях учила цели месеци за него и естествено отидох много добре подготвена. Но от многото притеснение бях направила много малки грешчици. Асистентът на доцентката беше проверил изпитите на всички, а аз в неговите часове винаги участвам и го спасявам от това да си води монолози, защото никой си няма хал хабер от програмиране. Въпреки това тъпата доцентка ми остави петица. Много се възмутих от това, защото не бях единствената с такива малки грешки, но някои от колегите ми имаха шестици, защото доцентката си има любими студенти.
    Както и да е...
    Та от тогава сънувах господинът по програмиране вече два пъти.

    Сън 1:
    Бяхме в компютърната зала в университета. Всички от групата излязоха от стаята, а аз си довършвах програмата. Исках да съм изрядна. Господинът дойде при мен и ми предложи да вървим заедно до едно място. Озадачих се какво е това място и понеже той ми е доста симпатичен се съгласих.
    Слязохме в единия коридор на университета и се оказа че, там имаше тържество. Попитах господина защо съм с него на това тържество. Бях доста объркана...Той ми каза: "Защото ти си студентката, която най-много ми харесва и се справя най-добре.". Възмутих се как най-нагло ме сваля, защото си имам гадже и много го обичам, но в същото време стомахът ми се сви. Развиках му се: "Какво правя тук с вас? Какво говорите? ". "Сега ще разбереш.". Тържеството започна. Две момичета с носии танцуваха и бяха водещи. Едната от тях говореше, а аз не слушах. Още ми беше чудно какво правя там. И изведнъж се вслушах и какво да чуя: "Нека младоженецът да разчупи питата!"... И господина хвана питата. Останах с отворена уста. Помислих си: "Чакай малко?! Щом той е младоженеца, значи...булката е ...мамка му няма друго момиче до него освен мен...булката съм аз...Какво става по дяволите?!".Попитах го уплашено: "Господине ще ми обясните ли най-накрая?" Той отговори: "Спокойно. Цялото ръководство те избра, защото си най-добрта студентка, която сме имали някога!!!".

    След като свърши тържството той ми се обясни в любов целуваше ме и ме докосваше, а аз го целувах по-плахо и чувствах вина, че мамя приятеля си...Както се целувахме започнаха да ни стрелят със смъртоноцни оръжия всички лектори и най-вече доцентката по програмиране..Гониха ни. Бягах с всичка сила..Край.

    Като се събудих отначало бях с приятно чувство, а след това ми идеше да повърна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.18 05:09#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувам любов с учителя си...Защо?Хаха, много як сън. Значи - няма нищо странно да сънуваш нещо с човек, с който си имал контакт през деня. Еротичните и сексуални сънища не се разглеждат от гледна точна на това с кого са, а какво се случва в тях. Това, което си сънувала, ти липсва в настоящата връзка - това е. Понякога мозъкът ни ни казва нещата по доста нетипичен начин, но няма как да е по-ясен.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.02.18 06:23#3space_girl4space_girl4НовакРегистрация: 18.02.18Град: -Отговори: 1от: Сънувам любов с учителя си...Защо?@plami_am Много си права! В последните няколко дни с гаджето ми се разбираме добре. Подкрепя ме повече, вярва в мен и ме насърчава да уча повече. Макар и да сме много различни се опитва да ме разбере и се интересува от нещата, които правя. Много го обичам! Преди се чувствах някак изолирана, защоъо нямаше време за мен и имаше други яфюдове на главата си. Но сега, когато сме добре, не сънувам друг освен него. ДА се надяваме, че няма да сънувам господина повече, че ми стана много досаден ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest