Видения, телепатия?

  • 13.02.18 01:14#1Потребител#173449Потребител#173449НовакРегистрация: 07.07.16Град: -Отговори: 1Видения, телепатия?Здравейте. Наскоро започна да ми се случва нещо. Преди да заспя, от време на време ми се случва като затворя очи, да започна да виждам лицата на хора, които изглеждат доста плашещо. Пренебрегвайки страхът който ме обхващаше първия път когато изпаднах в подобно състояние, ме отведе до това да виждам дадени събития.

    Например, озовавам се в голям град като Ню Йорк, където много хора ходят по улицата, и почти имам усещането сякаш че ги наблюдавам отгоре и препускам покрай раменете им с много бърза скорост, в истинска времева линия.

    Също така, често "сънувам" все едно съм в тялото на някой друг и гледам през неговите очи от 3-то лице. Не знам дали второто и първото са свързани по някакъв начин, но осъзнах че мога да накарам хората през които гледам да вършат действия, например последния път накарах човекът да излезе за малко, да разгледа какво има навън, след това да се върне в стаята си и да си легне да заспи, за да може съзнанието ми да се върне в тялото ми и наистина имах усещането че по някой път, съзнанието ми попада в тялото на някой друг.

    Това възможно ли е, или просто си измислям?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.18 05:16#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Видения, телепатия?Не съм много убедена. Въпреки това подобни неща са характерни през пубертета (не знам ти на колко си). След това изчезват. Странно е, но и сестра ми имаше подобни видения. При нея обаче бе следното - тя заспива, но знае, че сънува. Пред нея всяка вечер се появява филмова лента със сънища, в които може да влезе и да сънува. Тя ги разглежда и с натискане избира в кой да влезе, като през цялото време е наясно, че това не е реалност. Много яко ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest