Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че летя на стол

Сънувах, че летя на стол

  • 11.02.18 07:59#1MimMimНовакРегистрация: 17.04.13Град: ПловдивОтговори: 14Сънувах, че летя на столЗдравейте, може ли мнение по моят сън. Купихме с моя приятелка куче за трети човек-пак за момиче, на приятелката ми познато, на мен обаче не. Седнахме после с въпросната непозната за мен жена и двете върху един стол, и кучето беше с нас (кучето беше черно). Та, седнахме, и столът започна да лети. Около нас имаше и други хора с летящи столове. Държим се двете и умираме от ужас. Столът се издигаше рязко нагоре и след това падаше рязко надолу. Обаче карахме някъде, пълно беше с блокове и хора.

    После на земята се опитахме аз и непознатото момиче да хванем рейс. Дойде отнякъде моята приятелка, влезна в рейса и започна да ме обижда. Аз пък я напсувах много здраво и тя излезна от рейса. Рейсът обаче не тръгна. И някой от рейса даде идея пак да тръгнем със столове. Аз отказах и тръгнах да търся път пеша. Попаднах във вътрешен двор между блокове.

    Дворът беше ограден и нямаше как да излезна. Лутах се и търсих. Питах един човек, той ме упъти. Излезнах най-после от двора и почнах да търся спирка, рейс, такси...намерих спирка пълна с хора. Там чакаха предимно тинейджъри, аз съм на 40. Рейсът обаче така и не дойде, защото ме събудиха. .. какво беше това според вас? Благодаря ви!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest