Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Моля, ако някой разбира, да го прочете! Важно е за мен

Моля, ако някой разбира, да го прочете! Важно е за мен

  • 02.09.17 05:29#1Lina AngelovaLina AngelovaНовакРегистрация: 02.09.17Град: ПловдивОтговори: -Моля, ако някой разбира, да го прочете! Важно е за менПърво ще ви обесня по-подробно за да може да ми кажете дали е това, което си мисля че иска да ми подскаже съня ми.

    Когато все още бях на 5 години си спомням че щях да имам брат и той бе на път да се роди но майка ми ме излъга че той просто умря в корема й, и след известно време разбрах че просто го абортира.
    След малко повече години открих нова тайна която с години са крили от мен и е че имам сестра в друго приемно семейство, която дори вече не е в България и е само 4 години по голяма от мен...
    Днес имах много объркващ сън който започна така:

    Намирах се в изоставено общежителство, голямо, широко и старо.
    Там имаше две деца, момче и момиче, малки, по на 5-6 годинки, те седяха с разтворени ръце и крака всякаш някой ги заплашваше, момчето молеше да не го раняват а аз чувах (но не я виждах) гласът на майка ми която всякаш отричаше и не го съжаляваше, в съня си чувствах гледайки момчето че се страхува и сърцето ми се късаше сърцето, след това някой почна да казва името му, наричаше го Тревор, доближих се до него но не можех да направя нищо.

    Само погледнах лицето му и си дадох сметка че имаше от нашите семейни черти, след това погледнах момиченцето, а то дори не мърдаше просто дишаше, не говореше, опитах се да и говоря, нямаше отговор, гледаше в една точка и не сменяше позицията си, усетих всякаш беше тя, изоставената ми непозната от мен сестра и нещото което не си обеснявам е че не виждах чисто нейното лице, моля ви кажете ми мнението си, дали е наистина това което мисля че е и какво иска да ми каже.
    Благодаря, приятели.
    Приятен ден
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.17 04:43#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Моля, ако някой разбира, да го прочете! Важно е за менМоже би просто си много афектиран/а от случилото се. Трудно е да разбереш подобни семейни тайни. Смятам, че е редно да поговориш с родителите си. Запитай ги за причините за случилото се. Ти нямаш вина, те са били тези, които са взели решенията за семейството, но имаш право да получиш отговори. Може и да потърсиш и да се запознаеш със сестра си - кой знае, сънят може да е вик за помощ от нейна страна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest