Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънят ми беше с човек, с когото искам да имам нещо

Сънят ми беше с човек, с когото искам да имам нещо

  • 25.05.11 01:12#1ManiacManiacНовакРегистрация: 25.05.11Град: -Отговори: -Сънят ми беше с човек, с когото искам да имам нещоЗдравейте!

    Последният сън, който си спомням (от преди 2 дена), е как съм канен някъде на гости и трябва да останем да спим. И на едно легло се озоваваме аз, моя приятелка, майка и,и този човек, когото споменах в заглавието.

    И бяхме наредени майката, приятелката ми, аз и човекът. Говорихме си нещо и по едно време както си бяхме обърнали гръб, докато уж се опитвахме да заспим, изведнъж ме прегърна и аз се ошашавих и попитах Какво става? и ми отвърна Спи си, спи си.

    На другата сутрин до колкото си спомням станахме и веднага излязохме и отидохме в някакво кафене. И също така ми се губи голяма част от разговора, който водехме, но предимно ми се обясняваше, че иска да сме заедно.

    Сънувам нещо с този човек за втори път (първият сън беше различен), което не ми се беше случвало до сега, още повече, когато искам само и единствено приятелство и някаква близост с този човек, а ние сме просто познати за момента на едно Здравей-Здрасти и много искам да го променя това, но не знам как.

    Та може да Ви прозвучи глупаво, но наистина искам да разбера дали този сън има някакъв смисъл и значение за бъдещи събития, освен очевидното, че искам да имам общо с човека и какво по-точно може да означава, след като тази персона е вземала участие 2 пъти в сънищата ми?

    Благодаря Ви предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest