Казва ми, че го възбуждам, но не преминава по натам...Защо?

  • 01.05.17 07:29#1bobi.iliewabobi.iliewaРегистрация: 15.04.15Град: -Отговори: 1Казва ми, че го възбуждам, но не преминава по натам...Защо?От около 3 месеца си имам приятел. Аз съм на 18 г а той на 22 г. Преди да се съберем той имаше връзка 5 години.

    Не го познавах преди, всичко започна много страстно, след това имах ме малък период, в който нито се чувахме, нито виждахме нищо. Сдобрихме се от и от тогава нещата хем са по сериозни, хем не. Той е страшно ревнив.

    Но не става дума за това. Спала съм няколко пъти у тях както и той у нас. Запозна ме с родителите си. Но когато си легнем заедно и тръгнем да правим нещо той се отдръпва и казва че нещо го спира от вътре, че не може все още защото му е гадно за предишната му приятелка. И така вече около месец и половина и до сега не сме го правили.

    Не знам вече дали не е причината в мен или защото наистина все още не може. Не мисля че изглеждам зле на външен вид около 160 см съм висока и 50 кг. Казва ми по принцип че го възбуждам, но не преминава по натам. Не знам къде е проблема и съм почнала да търся проблема в себе си и да мисля че не го привличам...
    ОтговорОтговор с цитат