Сънувах пътека оградена от всякъде с вода

  • 23.03.17 12:00#1HappinessHappinessРегистрация: 03.02.17Град: Стара ЗагораОтговори: -Сънувах пътека оградена от всякъде с водаЗдравейте сънувах нещо много кратко, ако може някой да го разтълкува.
    Каквото помня и, че ходя по една пътека оградена с вода от всякъде. Ходя по тази пътека бавно и спокойно, Но зад мен някакви хора ми крещяха името силно и притеснително. Аз не ги чувах изобщо продължавах да ходя по пътеката. По едно време някой ме буташе да падна във водата, но нямаше никой. Пропуснах да кажа, че времето беше мрачно и студено.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.17 11:39#2Kuncho IvanovKuncho IvanovРегистрация: 25.03.17Град: -Отговори: 1от: Сънувах пътека оградена от всякъде с водаВажно!Незнам но сигурно всичко което съм написал може да не е вярно!Съжелявам! Здравей, значи аз съм дете на 13 години и си нямам понятие от тези неща.Никакво.По литература правим такива свободни отговори и ще помисля над това.Да започнем от края, защото е фона.Мрачно и студено.Мисля ,че това ,,мрачно и студено'' думата ,мрачно'' мрачно може да е за да се засрамиш, нещо лошо може да е и студено не знам.,,Пътека обградена от вода''.Значи пътеката е от много сънища.Мисля ,че значи че има да извървиш някакъв път (примерно за работата ако работиш да те повишят и други).Водата е примерно , че ако отидеш на море може да стане нещо лошо или незнам...,,Хора който крещят силно''.Да, мисля че знам това.Може някой дух да те преследва или някой твой роднина може да се опитва да ти каже нещо.Не си ги чувал, защото (един приятел ми го каза) може да не си готов да го чуеш.,,Бутане във водата''.Значи може да е много варианти както написах преди, може да се удавиш или примерно като си взимаш душ нещо да стане.Дори и с чаша с вода може да се задавиш.Това е моята теория надявам се да съм помогнал но не забравяй, че съм на 13 и нямам понятия от тези неща изказвам си моя отговор.ОтговорОтговор с цитат