Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странно послание и маскен бал в съня ми

Странно послание и маскен бал в съня ми

  • 11.02.17 09:05#1Потребител#185561Потребител#185561НовакРегистрация: 11.02.17Град: -Отговори: -Странно послание и маскен бал в съня миЗдравейте, преди известно време сънувах сън , но той се отличаваше много от нещата които съм сънувала преди. Още от дете сънувам много кошмари и дори в един момент го сметнах за съвсем нормално, няма логична причина да ги сънувам - стрес , натоварване , лоша храна , здравословен проблем. Повечето са лишени от смисъл и логика, но не и този.

    Сънувах , че се намирам в тъмен подлез през нощта , бях облечена в черни кожени дрехи (не нося такива по принцип) и вървях спокойно. В един момент някакво момче се затича към мен и изкрещя - ,,Те идват!“. Обърнах се и видях група хора , облечени в кожи и с татуирани лица , приличаха на племе, та те тичаха към мен и размахваха оръжия. Започнах да бягам и излязох от подлеза. Озовах се пред голяма двойна врата , а от двете й страни имаше пазачи. Вратата се отвори сама и чух глас , но не този на пазачите , а глас , който идваше отвътре - ,, Ще влезеш там , където няма вход и няма изход , няма мрак и светллина , няма студ и топлина и единствения път нагоре е истината. '' Влязох и тръгнах по нещо като коридор.

    Беше много мръсно и прашно , помня че имаше листа хартия по земята. Стигнах до стълбище. Започнах да се качвам нагоре ,но колкото повече се качвах , толкова повече слизах надолу. Стълбите се местеха под краката ми. Помня , че в един момент имаше само стълби , около тях нямаше нищо друго, абсолютното празно пространство. Когато погледнах нагоре някъде по средата на стълбите стояха две жени , които бяха еднакви , но едната беше по-ниска от другата.

    Те и двете ме гледаха от високо и изглеждаха някак надменно. Слязох от стълбите и отидох към асансьора. Колкото и да натисках копчетата , той се изкачваше и после пак слизаше на първия етаж. Върнах се на стълбите и си спомних гласа , който чух на влизане. Сетих се за всяка лъжа , която съм казвала и започнах да си признавам истината. На всяко стъпало трябваше да казвам по една истина. Изкачих се по стълбите и най-горе имаше врата.Тя стоеше по средата на нищото. Отворих я и влязох в зала. Там имаше маскен бал.

    Странното е ,че го помня в доста детайли , което ме навява на мисълта ,че е имало още много неща ,които съм забравила след събуждането. Някой ако може да разтълкува цялата тази история , ще му бъда много благодарна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.17 05:53#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Странно послание и маскен бал в съня миМного филми, сериозно. Никой не помни толкова много детайли, имаш богата фантазия.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.02.17 07:24#3~Shadow~~Shadow~НовакРегистрация: 15.02.17Град: СофияОтговори: 2от: Странно послание и маскен бал в съня миможе би изпитваш подсъзнателно вина за всички лъжи, които си казала?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest