Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Четири сънища за един стар приятел

Четири сънища за един стар приятел

  • 20.12.16 03:31#1Потребител#162907Потребител#162907НовакРегистрация: 14.11.15Град: -Отговори: 7Четири сънища за един стар приятелСънувах мой стар приятел, който отдавна ми липсва. Едно време бяхме като брат и сестра, но за съжаление ние не сме се виждали повече от 5 години. Обаче тези сънища ме притеснява и ме кара да се замисля дали той е добре или дали има ли нужда от помощ.

    Първи сън: Ние двамата си лежим на една люлка от мрежа и си гледаме нагоре светло синьо приятно небе. Отстрани има много дървета и поляна.

    Втори сън: С него се качваме на един влак и веднага седнахме на мястото си. Обаче аз седнах върху него, тоест на колената му и го превръщам. Гледам го нежно и го гушкам. Но в този влак не сме сами, а имаше доста хора седнали и правостоящи.

    Трети сън: Той игра карти с над 5 приятели на улицата и аз минавам с такси. И той ме погледна как минавам, а другите са навели главите надолу.

    Четвърти сън: Ние сме на маса и си говорим за среща, обаче чувствата не сме много сигурни да отидем на тези среща и чудим да не го направим, защото не е възможно да сме близки.

    Това са тези сънища с него и нещо не мога да разбера какво иска от мен.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.12.16 12:42#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Четири сънища за един стар приятелЛипсва ти нещо от миналото. Може да не е точно той. Налегнала те е носталгия. Ако все пак съниощата продължат, намери контакт с него. Може да ти разкрие неподозирани възможности. Успех!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest