Помня колко обичах да рисувам гробове

  • 25.11.16 08:25#1guest123guest123Регистрация: 25.11.16Град: ИхтиманОтговори: -Помня колко обичах да рисувам гробовеЗдравейте. Когато бях малка помня колко обичах да рисувам гробове. Преди да ме кръстят са ми разказвали, че не съм спяла вечер, карала съм родителите ми да се „махаме от тази къща“ и да ме разкарват навън посреднощ. След кръщенето всичко това е спряло. Но на какво се е дължало това? Дали е имало някаква магия над мен тогава, да са ме урочасали?

    Както и да е, вече съм на 17 години, но имам чувството, че усещам някакви неща около мен. Преди няколко вечери сънувахужасни кошмари. Помня поне 10 ясни случки, всяка от която траеше максимум по 30 секунди.

    Все нови и нови кошмари, нищо повтарящо се. Мисля, че същата вечер имах някакво усещане за това, че ще сънувам неприятни неща и не исках да заспивам до 4 сутринта. Мисля, че съм наплашена от нещо. Моля Ви кажете ми какво да правя?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.12.16 11:50#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Помня колко обичах да рисувам гробовеМисля, че всичко идва от дома ти. Може да си по-сензитивна от обикновените хора и да усещаш някаква натрупана лоша енергия. А може би на мястото е имало гробище?ОтговорОтговор с цитат