Не искам да виждам този човек, не искам пътищата ни отново да се пресичат

  • 21.11.16 04:38#1Michelle00Michelle00Регистрация: 21.11.16Град: СанданскиОтговори: -Не искам да виждам този човек, не искам пътищата ни отново да се пресичатЗдравейте, тази нощ сънувах сън, свързан с бившият ми приятел. Не искам да виждам този човек, не искам пътищата ни отново да се пресичат, но се чудя дали сънят е пророчески (защото неведнъж това, което съм сънувала се е случавало) или по-скоро е на подсъзнателна основа, макар да не мисля почти за него.

    Преди да се разделим живеех с този човек на квартира, като деляхме апартамента с други хора.

    Сънувах, че съм отишла на гости на една от съквартирантките във въпросната кваритра и си говорихме за това как протича животът ми, когато я попитах за другото момиче. Тя ми отговори "Тя вече не е тук, премести се в гр. Х, но на нейно място имаме нова съквартирантка", при което аз й казах, че ако се освободи стая Х (моята бивша стая, в която живееше все още бившият ми, поне в съня) да ми се обади, защото бих я наела отново.

    В този момент се отвори входната врата на апартамента и за моя голяма изненада влезна въпросният бивш (както казах не желая да го виждам и в сънят ми беше така), при което аз се скрих зад вратата на кухнята. При въпросът "Как си, Х?", съквартирантката му отговори "Бивам, Х ми е на гости", последва издърпване на мен от негова страна и хиляди молби как иска да се съберем, колко много бил съжалявал и т.н. Как мислите? Дали пък не е на подсъзнателна основа този сън?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.12.16 11:48#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Не искам да виждам този човек, не искам пътищата ни отново да се пресичатНа подсъзнателно ниво е, а и дори реално да се случи, какво точно те притеснява? Режеш го и готово, ясно е, че не искаш да си с него. За по-сигурно е логично да не ходиш в този апартамент.ОтговорОтговор с цитат