Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Приятели сме, но изпитвам зверски силни чувства към нея

Приятели сме, но изпитвам зверски силни чувства към нея

  • 09.11.16 03:36#1fdsafdsaНовакРегистрация: 09.11.16Град: -Отговори: -Приятели сме, но изпитвам зверски силни чувства към неяТака историята ми ще започна с това, че отдавна съм приятел с едно момиче, но проблема е че имам зверски силни чувства. Станахме много добри приятели с времето, но проблема беше там, че тя ми споделяше всичко, връзки и копнежи с други момчета и това определено ме отказваше всеки път, когато бях на път да и призная чувствата си. Понякога я сънувам, а на сутринта единствената нотка спомен е просто нейният лик, но днескашния сън наистина го чувствах истински..

    Сънувах, че и се обеснявам в любов и това прераства във връзка..В съня ми това продължи доста, докато в края на съня просто не я видях да ми "изневерява". Макар и не наистина аз наистина почувствах тази доза гняв, защото обичта ми към нея е наистина не примирима. Колкото до моята истинска обич, съм се опитвал не малко пъти да избягам от нея като нарочно правя кавги, за да ми дадат време в което да поотмине цикъла на безсънни нощи както и постоянната мисъл за нея.

    Тези дни и последните месеци, наистина разбрах че не мога да стоя далаче от нея..Имам чувството, че е много странно да изпитвам толкова сериозно чувства към нея и те да се задържали толкова време, през което съм бил буквално отказван. Макар и да звучи глупаво би било доста добре да разбера какво точно показва съня ми, ако естествено това е възможно.

    Благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest