Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах починалата прабаба и починалата баба

Сънувах починалата прабаба и починалата баба

  • 01.11.16 11:06#1Потребител#162907Потребител#162907НовакРегистрация: 14.11.15Град: -Отговори: 7Сънувах починалата прабаба и починалата бабаВ съня починалата ми прабаба ме вика да седна до нея и аз седнах до нея. Тя ми каза " Не бързай момиче ". Гледах я учудено, запитах се и така се събудих. Отново пак заспивам и ми се появява починалата ми баба, която в съня твърди, че не е умряла.

    Попитах я къде беше през последните 11 години и тя ми каза, че е живяла в друг град и не искала да ни притеснява. Усмихваше ми през целия сън, весела ...И отново се събудих и умрях от яд, че не можах да разбера повече за съня ми.

    Стана ми много любопитно, че днес когато пътуваме и сестра ми вика, че тази жена малко прилича на баба ни и аз малко се уплаших. Странно! Но с години не сме я споменавали. Интересно как в съня съм изчислила 11 години след смъртта й. Някой може ли да ми обясни.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.11.16 05:42#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувах починалата прабаба и починалата бабаПочиналите роднини се появяват в съня ви, за да ни подкрепят и да ни накарат да се чувстваме по-уверени в собствените си сили. Ако близкият ви се опитва да ви каже нещо в съня ви, това е послание, свързано с бъдещето. С помощта на тази информация можете да избегнете неприятно събития.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest