Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Моят дявол

Моят дявол

  • 28.10.16 06:34#1БилянаБилянаНовакРегистрация: 15.04.15Град: -Отговори: 1Моят дяволПояви се в живота ми от никъде. Пристъпих към теб а ти ми даде любов, милувки. Даде ми всичко, което някога съм искала макар и да е за кратко. Бях щастлива 15 април 2016 г. няма да забравя този ден! Срещнах те и преобърна живота ми, даде ми от всичко по- малко обич, целувки, прегръдки, разочарование, болка, омраза към теб, но най- много копнеж отново да съм с теб! Влезна под кожата ми много бързо и не искаш да си тръгнеш още, но боли докато си в мислите ми, а далеч от мен!

    Бяхме заедно, после ти приключи всичко от нищото, тръгна си от мен. След около месец дойде време да заминавам и се сети пак за мен обясни ми, че няма да те има лятото и че за това си приключил всичко. Чувахме се пак докато ме нямаше и ти беше другаде, а когато се върнах ти пак спря всичко.

    Докато не си дойде един ден и не те срещнах в дискотеката. Когато разбрах, че си там имах чувството, че сърцето ми ще изскочи, видя ме. Взря се в мен, после импулсивно ме хвана и ме целуна по бузата два пъти. Тогава се сринах, защото си бях обещала,че няма да ти се поддам никога повече, но не издържах, по-силно е от мен. След това мина още няколко пъти покрай мен и ме целуна отново. На сутринта се събудих с три тона романи от теб.

    Беше ми написал, че съжаляваш и не знаеш, защо го правиш но ме искаш. Едвам се бях сдържала да не се разплача докато четях всичките неща който ми беше написал. Искаше да се видим, но не излизахме, защото си мислеше, че те нападна за всичките неща които беше направил през лятото и знаех за тях. Аз исках само да поговорим без да се караме.

    Онзи ден (25 октомври 2016) събрах смелост да ти се обадя. Нямаше ми номера и не знаеше кой се обажда затвори, а след това се обади. Обясних ти, че не искам да се караме и излизахме. Държеше се едно нищо не е приключвало целуваше ме, хапеше ме, прегръщаше ме всичко както преди. Хвана ме и си допря устните до моите. Още с първото ти докосване се преобърна всичко в мен. А след това нищо, нито се обади, нито писа едно голямо нищо.

    Не бих казала, че съм влюбена чак, но се интересувам прекалено много от теб, и ми пука страшно много. Искам просто отново да сме заедно двамата както преди.

    Един ден докато се прибирах от работа ...
    Видях падаща звезда и знаеш ли... пожелах си теб отново, въпреки всичко пак искам теб, само ТЕБ!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.10.16 04:13#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Моят дяволИмаш си работа с крайно объркан човек, който си няма и представа какво иска от света. И със сигурност си има приятелка, Такива връзки никога, ама никога не се получават.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.11.16 09:55#3БилянаБилянаНовакРегистрация: 15.04.15Град: -Отговори: 1от: Моят дяволНяма приятелка. Нищо сериозно освен може би няколко летни афери. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest