Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че се караме с един съученик

Сънувах, че се караме с един съученик

  • 24.10.16 06:22#1Потребител#162907Потребител#162907НовакРегистрация: 14.11.15Град: -Отговори: 7Сънувах, че се караме с един съученикСънувах, че съм в училище и съм в 8 клас. Всички мой съученици трябва да нарисуваме по една картина за последно, защото завършваме. Нарисувах един жираф, трева, слънце, облаци и цветя. И я залепихме при други картини като спомен. Госпожата идва при мен да ми каже, че трябва утре да донеса пари и да дам на един съученик, за да купи на господина подаръка. Поглеждам към съученика и викам на госпожата "Как можете да се доверявате на тоя бе? Той е лъжец и крадец". Отивам към него и започнахме да се караме и той ми вика " Ти искаш да ти се моля пред дома ти, но няма да го направя". И след това слизаме по стъпалата и му викам " Ти си боклук! ". Излязох на вънка и започнах да плача. Вървя и си плача. После към мен идват едно момиче и момче, и ме питат защо плача. И аз им казвам, че ми е писнало да се карам с този съученик.
    Това беше сънят ми , но в реалния живот съм завършила 12 клас. Не мога да го тълкувам и ми интересно какво означава този сън.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.10.16 05:12#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувах, че се караме с един съученикЩе получите новина или ще ви дойдат гости. Явно това, което ти предстои, е пряко свързано с миналото.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest