Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Просто сън

Просто сън

  • 19.09.16 12:03#1GabieGabieНовакРегистрация: 18.09.16Град: ПавликениОтговори: -Просто сънНе знам , ама реших да споделя и да чуя вашето мнение. Аз съм във връзка от 1 година ( не върви много добре ) . Връзката е от огромно разстояние и все още не сме намирали време да се видим. Та една нощ сънувах , как аз и мои приятели сме в затвор. В дадения затвор решават да ни пуснат на разходка. Седим на една пейка и аз решавам да попитам , човека до мен , къде се намираме , и той ми казва , че сме в София ( града, от където е и приятеля ми ). Аз изобщо не се замислям и му звъня. Разговора протича така :
    (
    аз)- Познай какво ? -
    (той)- Да не би да си в София?
    (аз)- Да!!
    (той) - Къде се намираш?
    (аз) - До някаква статуя на ангел.
    (той) - Знам къде си , веднага идвам.

    Затваря ми и след 5 минути го виждам пред мен. Първото нещо , което направих е веднага да го прегърна. Просто, седейки в прегръдките му се разплаках от щастие, а той седеше и само се усмихваше. След това се събудих. Това , за мен беше , може би най-хубавия , но и най-болезнения сън. Исках да чуя според вас , какво значи това , че съм била пред статуя на ангел.?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.09.16 04:18#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Просто сънКак така не сте се виждали, въпреки че сте във връзка от една година. Ангелът означава, че най-накрая ще се съберете наяве. Той ще ви закриля и напътства.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest