Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах извънземна инвазия

Сънувах извънземна инвазия

  • 10.09.16 12:55#1IvoIvoНовакРегистрация: 10.09.16Град: ВарнаОтговори: -Сънувах извънземна инвазияЗдравейте! Сънят ми започна по следния начин: Разхождахме се с приятели по някаква крайбрежна алея и си бъбрихме и изведнъж от нищото в небето на не повече от 20 метра височина се появиха на пръв поглед извънземни кораби във формата на буквата "С". Спомням си че бяха поне 10 и бяха сини на цвят. Във началото части от тях бяха покрити с нещо като синя мъгла но докато кръжаха над нас постепенно започна тази мъгла да изчезва. Тамън си мислехме че няма какво повече да стане а те започнаха да се приземяват върху водата(по мой разсъждения бяха там за да взимат някакви ресурси(в случая вода)).Аз, приятелите ми и хората около нас започнаха да изпадат в паника и да бягат в това число бяхме аз и приятелите ми. След няма и минута се сещам че се оказахме на байр който някои от приятелите ми не можеха да изкачат и молеха за помощ но аз изобщо дори не потрепнах в опит да помогна а продължавах да се катеря. Накрая стигнах до върха и погледнах назад и видях един огромен кълбовиден кораб (да го наречем така) който каточели засмукваше всичко около себе си и ако стоях още малко шеше да засмуче и нас. В един момент се оказах в един квартал само от къщи...Имаше малко хора на улицата на която бях и също така имаше малко колело. Реших че ако взема колелото ще съм по бърз. Тръгнах да карам и почти бях стигнал до блока си когато срещнах баба си. Беше с телефон в ръка и ме попита защо не може да направи нещо ( не помня какво точно ). Аз веднага и казах че има извънземна инвазия но тя каточели не ме разбра и за това и го казах по начин който да ме разбере понеже тя е много религиозна - Бабо дявола идва на земята. В този момент тя ме разбра и аз веднага и казах да се обади на баща ми да зареди двете коли за да можем да избягаме някъде на далече. Тя ми отвърна че никъде нямало гориво (вероятно защото всеки е искал да зареди автомобила си да избяга) и точно там сънят ми преключи. Какво според вас значи този сън? И не е от игране на игри или гледане на филми защото не съм припарвал до компютъра или телевизора от дни. Също така не сме засягали темата за извънземните с приятелите ми изобщо. Благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 10:26#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувах извънземна инвазияАко ви се присъни извънземен, това е знак, че в най-близко време ще ви се случат непредвидени приятни неща, и това ще стане по невероятен начин, който ще ви се стори мистериозен и необясним. Но всичко ще се развие във ваша полза.
    Агресивните извънземни в съня ви са знак, че вашите врагове са се активизирали и в най-скоро време трябва да очаквате, че ще ви атакуват.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest