Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него?

Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него?

  • 17.07.16 06:10#1Потребител#162907Потребител#162907НовакРегистрация: 14.11.15Град: -Отговори: 7Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него?Не мога да разбера какво се случва с мен. Има един мъж, който много ме харесваше, но аз не го харесвах. Станахме приятели и после много се карахме, заяждахме се, мразехме се и така нататък. Започнах да го сънувам как го докосвам, как го целувам и как лежа до него. След събуждането си викам това е не възможно и как може да сънувам такива неща. И вече започна да ми се явява много често. Имах чувството, че се влюбвам в него. Баш точно трябваше да се влюбя в човека, който го мразех. Започнах да отбягвам от него и станах много наблюдателна да не съм в неговото обкръжение.

    След това мина се доста време и не успях да се скрия. Той започна да ми гледа право в очите ми за дълго време. Неговите погледи започнах да се притеснявам, да ми се замайва главата да ми се гади и така нататък. Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него? Всяко нашето виждане и се гледаме право в очите. Една негова приятелка го пита дали ме харесва и той се наведе главата надолу и отговаря, че не ме харесва. Пък една друга приятелка ми казва, че той ме харесва и аз й казах, че това са глупости.

    Един ден аз вървя пеша и той ме видя в гръб и реши с мотора да обиколи, за да може аз да го видя. И се чудя как успя да обиколи, за да мога да видя. Викам си не, не! Не е възможно да станем гаджета при което се мразехме. Взимам аз решение да се преместя в друг град и да не го виждам. И не съм се връщала 6 години. Обаче от време на време ми се появява на сън. И днес се върнах на родното си място и го видях отново. И отново се гледахме право в очите. Чудя се, как не ме забрави? Все още ли има чувства към мен? Каква е тази странна любов?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.07.16 10:17#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него?Има нещо между вас, определено. Мисля, че след толкова време е редно да направите една по-сериозна стъпка. И ще се случи скоро, ако продължавате да се виждате...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest