Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Бившият на най-добрата ми приятелка

Бившият на най-добрата ми приятелка

  • 12.07.16 02:38#1dark.angeldark.angelНовакРегистрация: 12.07.16Град: ВарнаОтговори: -Бившият на най-добрата ми приятелкаЗдравейте! Вчера имах сън, който наистина ми хареса и не исках да свършва..Сънувах бившето гадже на приятелката ми. Наскоро се разделиха и той си намери ново момиче доста бързо...той е прекрасен и преди ми е казвал, че съм красива ..та сънувах как бяхма на нещо като пикник имаше и други приятели, но основното, което помня беше как той постоянно се закачаше, докосваше ме и аз му отвръщах.

    Беше като перфектната среща направо сън мечта. По едно време моето бивше гадже мина покрай нас и в този момент аз нарочно прегърнах другото момче сякаш исках да накарам бившия ми да ревнува, но в същото време копнеех за този на приятелката ми...чувствам се объркана дали имам чувства към него или не значи нищо?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.07.16 05:47#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Бившият на най-добрата ми приятелкаАми може и да имаш. Но не мисля, че ще се получи, той нали си има друга.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest