Sanovnik.bg»Форум»Съновник»С него сякаш се бяхме пренесли в миналото...

С него сякаш се бяхме пренесли в миналото...

  • 05.06.16 08:30#1EkaterinaEkaterinaНовакРегистрация: 05.06.16Град: Стара ЗагораОтговори: -С него сякаш се бяхме пренесли в миналото...Здравейте на всички, преди година се разделих с бившия си приятел, не сме се чували от тогава. Изживях го доста тежко, защото бяхме заедно почти 2 години, но го преживях и сега съм щастлива в друга връзка, та казвам всичко това, защото не знам дали има връзка със съня ми и бих желала някой да ми помогне с тълкуванието. Та сега по същество - сънувах, че сме заедно в стая и си говорим.. И сякаш се бяхме пренесли в миналото и обсъждахме какво сме преживели, но и двамата нямахме никакви чувства вече един към друг, усещах го. Просто си говорихме с някаква нотка съжаление, че сме можели да се справим и по-добре и ми казваше, че това което сме имали и начина, по който съм го карала да се чувства, липсва във сегашната му връзка и приятелката му го кара да се чувства добре, но не е било по начина по който аз.

    Не знаех какво да кажа и започна да се стъмнява и той поиска да остана да спя на другото легло, но му казах, че трябва да се прибирам, защото приятелят ми ще се притеснява и той не възрази. И когато тръгвах, от една висока, дървена ограда започна да ме гони щраус, не знам защо щраус, но се прибрах във нещо като изоставена стая, която много приличаше на тази на баба ми и дядо ми. След което той се появи там и се чудехме какво да правим, защото знаехме, че щрауса ще ни открие накрая, но нямаше къде да отидем и останахме там и той продължи да говори.. но не помня какво сме си говорили, после видяхме същия щраус и започнах да бягам, намерих изход и тогава се събудих..

    Някаква идея с какво мога да свържа този сън? И защо сънувам бившия си приятел, като с него от година не поддържам контакт и съм щастлива във връзката, в която съм? Всичко ми е толкова разпокъсано, че не знам от къде да започна с тълкуването.
    Благодаря за вниманието!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.06.16 05:10#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: С него сякаш се бяхме пренесли в миналото...Когато сънуваш бившия е знак, че имаш проблеми в настоящата връзка. Положи усилия да върнете страстта. Щраусът е на изненади.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest