Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Тълкувайте, моля

Тълкувайте, моля

  • 20.04.16 07:48#1МаргаритаМаргаритаНовакРегистрация: 01.01.14Град: СевлиевоОтговори: 1Тълкувайте, моляМного често сънувах сънища - предупредители. После - дълга пауза. До тази нощ. Силно вярваща съм. Посрещам и изпращам деня с молитва към БОГ - ОТЕЦ. Моля да ми разтълкувате съня, защото аз не мога.

    Сънувах в ранното утро, че правим освежителен ремонт на квартирата си. Както обикновено, мъжът ми го прави, но вътре, освен нас има имного други хора, Той обличаше стените с плат - много красив /светло син/, беше подготвил за едната стена интересно пано от папур, което я покрива цялата, беше накупил, странно за него, красиви джунджурийки, различни от тия, с които сме свикнали... Но, в едната стена имаше огромни дупки и през тях виждах съседката - възрастна жена. Те, явно не я притесняваха, но мен ме притесняваха. Исках той да ги затвори.

    Но, той ги прикриваше с мебели, пана и драперии. Непознати хора изнасяха стари, амортизизрани мебели, подреждахме хубави, не нови и ставаше хубаво,просторно. Аз давах идеи в кое помещение какво и къде да се сложи. Имаще дървена веранда, опасна за ползване. Аз виждах потенциала и исках да я подредим, но трябваше да се укрепи, да се подменят дъски. Опитах се да мина по нея, но паднах и трудно се изкачих обратно. В една от стаите видях позната според съня жена и я попитах какво прави тук. Оказа се, че съм се припознала, но тя ме познава. Искаше съдействие от мен. Та, какво ми казя сънят и кога би се сбъднал?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.04.16 04:14#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Тълкувайте, моляЩе правите ремонт, скоро. Не мисля, че ще е по негативни причини. Може да получите ненадейно солидна сума пари, с които да решите да направите този ремонт.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.04.16 08:40#3МаргаритаМаргаритаНовакРегистрация: 01.01.14Град: СевлиевоОтговори: 1от: Тълкувайте, моляМного благодаря. Дано да стане така, както казвате. Наистина, напоследък много мисля за ремонт, от който се нуждае жилището.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest