Sanovnik.bg»Форум»Език на тялото»Харесвам го, а той се държи особено

Харесвам го, а той се държи особено

  • 31.03.16 08:02#1Потребител#167792Потребител#167792НовакРегистрация: 20.03.16Град: -Отговори: -Харесвам го, а той се държи особеноПак съм аз!
    Този път няма да говорв за мистика, а за любовни проблеми. Също така искам да благодаря за коментара на Plami и ще ми е в отполза. Но относно темата:

    Напоследък харесвам едно момче, което е от моята детска градина и се познаваме от години. В моя клас е и така. Държи се закачливо с мен и попадаме в очен контакт но аз се правя на недостъпна. Все пак и аз подмятам шегички да съм в играта. Проблемно ми е рдно момче което харесвах но то не отвърна на чувствата ми защото харесва моята приятелка. Обаче то флиртува с мен а аз не искам. Просто искам да стане гадже с приятелката ми и да ме остави намира! Вече не го харесвам а харесвам другото момче но то не отговаря на чувствата ми а само се закача. Мисля да стана по-отворена и да му намекна че го харесвам. Все пак нещата вървят добре с него но искам съвети.

    Любопитка
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.04.16 03:25#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Харесвам го, а той се държи особеноИзвинявай, но аз тотално и абсолютно се обърках кой кой е в тази история. Смисъл разясни ми пак кой кого харесва или по-скоро - остави околните да се оправят както знаят и сподели само твоя проблем. Прочети какво си написала и виж, че не се разбира.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.07.17 01:52#3Ивелина БоневаИвелина БоневаНовакРегистрация: 07.07.17Град: -Отговори: 7от: Харесвам го, а той се държи особеноТя харесваше едно момче,след това си хареса друго. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest