Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?

Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?

  • 26.03.16 09:16#1MariaMariaНовакРегистрация: 20.08.15Град: СофияОтговори: 2Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?Според мен всеки един от нас е Дивергент, но какъв? Може да съдържа малко повече от качествата на една каста или това определя от коя каста е? Всеки човек притежава в себе си поне едно качество от всички касти. До някаква степен той може да е Прям, Миротворец, Безстрашен, Ерудит или Аскет. Или всъщност какво е наистина да си Дивергент- добро или лошо? Дали това ни трябва в живота изобщо?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.16 06:27#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?Трябва да дадеш по-точна дефиниция на това какво точно според теб се крие зад определението Дивергент.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.04.16 07:25#3MariaMariaНовакРегистрация: 20.08.15Град: СофияОтговори: 2от: Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?Дивергентът притежава всички качества от петте касти и той не се поддава на симулации, а напротив- манипулира ги. Примерно аз когато сънувам, не си казвам, че това не е реалност, а почвам да мисля и да контролирам всичко наоколо, понякога даже сменям мястото в съня си.
    Снощи сънувах, че съм в асансьор, ама много тесен асансьор; влязох вътре и пропадам и всичко става тъмно. Обзе ме клаустрофобията и аз това си го помислих и оттогава почнах да пропадам. Изгоних тази мисъл от главата си, погледнах нагоре и се усмихнах. Изведнъж асансьора започна да се вдига нагоре и всичко стана светло.
    Всеки път контролирам съня си по този начин. Не знам на какво се дължи това.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.04.16 09:52#4Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?Аз мога да контролирам сънищата си по абсолютно същия начин. Е, с малката разлика, че когато стане прекалено страшно, стискам очи и се събуждат. Освен това винаги знам, че сънувам, с малки изключения. Сестра ми пък е още по-странна. Още от малка когато заспи, вижда пред очите си лента, на която има изобразени като отделни секции, с различни сънища. Тя ги гледа и сама избира кой да натисне и да влезе в него. Много е интересно. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest