Sanovnik.bg»Форум»Изчезнали цивилизации и древни култури»Сън с кулата и календара на маите

Сън с кулата и календара на маите

  • 10.04.11 06:30#1borislavaborislavaНовакРегистрация: 10.04.11Град: -Отговори: -Сън с кулата и календара на маитеЗдравейте, преди няколко дни сънувах странен сън-че намирам монета, която се оказва календара на маите. Когато се събудих бях силно впечетлена, но естествено в бързината си за работа, оставих да помисля за това по късно през деня, а после напълно забравих за него.

    Тази нощ сънувах, че с приятели се изкачваме към върха на кулата тичайки, и стигаме до таванско помещение, където отваряме нещо като капандура обвито в паяжини, за да стигнем до върхът й, а вътрешно в себе си знаех, че не трябва да ходим там.

    В сънят ми в представите ми беше, че на върхът се намира голям червен кръг. Бързахме и ни беше страх да не ни спрат да стигнем до там,имаше някакви хора от които трябваше да се пазим. Но в съня ми го няма ясното стигане до върхът. Убедена съм, че това има някакво значение. Някой може ли да ми даде някакво обяснение и има ли хора който са сънували подобни сънища и се е случило нещо определено и ярко в животът им след него?
    Да добавя само, че и от четирите ъгала на кулата имаше

    скулптури на лица, който съзерцавах дълго преди да тръгна да я изкачвам,наблюдавах и сенките им в зелената трева наоколо.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest