Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Скъса с мен и тръгна с най-добрата ми приятелка!

Скъса с мен и тръгна с най-добрата ми приятелка!

  • 05.12.15 07:53#1vikitovikitoНовакРегистрация: 03.10.11Град: БогдановоОтговори: 4Скъса с мен и тръгна с най-добрата ми приятелка!Здравейте. Има нещо което ме кара да се чуствам много зле и не знам какво да направя. Преди 1 месец и половина ,гаджето ми скъса с мен без причина . Той каза че е мислел че ме обича но не е така и че за сега не иска да си има друго гадже . Аз не му повярвах защото отначалото той постоянно питаше мойте приятелки дали да ми вземе някакъв подарък или пък дали да ме покани на среща . Това означава че е имал някакви чуства към мен .Някои от мойте врагове му казали че аз съм си имала друго гадже зад гърба му . Естествено че не е така . 3 дни след като се разделихме той и една моя приятелка станаха гаджета но това не ме тревожеше защотото на нея не и пукаше за него .

    След като скъсаха той и най добрата ми приятелка станаха гаджета . Всеки път когато ги видя да се прегръщтат ми се иска да заплача . Много ме боли от факта че тя е с него а не аз . Нещото което ме прави да се чувствам още по зле е че тя ми казва той какво и е подарил и такива неща . Той прави неща с нея които той не е правил с мен никога . И отгоре на всичко това ги видях да се целуват пред вратата на моята къща. Не знам вече какво да правя . Просто съм съсипана. Единственното нещо за клето мисля е той . Ако някой може да ми даде някакъв съвет моля напишете в коментарите . Мерси предварително .
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.12.15 04:43#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Скъса с мен и тръгна с най-добрата ми приятелка!Имаш невероятна най-добра приятелка. Просто страхотна. След като още не си прекратила отношения с нея, явно държите една на друга. Тогава е добре да ѝ обясниш как се чувстваш. А за него не мисли - няма смисъл, повярвай ми. Той ги сменя като носни кърпи, а ти просто си била поредната. За такива женкари не си заслужава и най-малкото усилие, камо ли сълзи.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest