Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Надявах се, че той ще е с мен завинаги, но уви

Надявах се, че той ще е с мен завинаги, но уви

  • 28.11.15 11:26#1Потребител#163282Потребител#163282НовакРегистрация: 28.11.15Град: -Отговори: -Надявах се, че той ще е с мен завинаги, но увиЗдравейте на всички тук. Пише Ви едно отчаяно момиче. Ще се нарека Анна-Мария. От цялото си сърце ще споделя тази история с надеждата някои да ми каже какво да правя, просто Ви моля за съвет. С него се запознахме преди 2 години. Запозна ни наш общ познат. Почти повярвах, че той ще е бъдещият ми съпруг, когато след една романтична и интимна вечер в един прекрасен град, надявайки се да уредим сватбата ни се получи неочакван обрат, който ме потресе. Той ми каза, че не може да бъдем заедно, не може да се оженим.

    Изреди някакви причини, които ми се сториха доста глупави. Каза ми, че ме харесва, но по-добре да си намеря друг. Просто ми каза, че няма смисъл да го чакам. Интересното обаче е, че продължава да ме търси. Между другото имам други обожатели, но аз не мога да забравя него. Мина ми през ума да си сложа край на живота, но се отказах, просто не мога да го направя. Преследва ме друг мъж, който ме обича и се моли да бъдем заедно, но какво да правя, като не го обичам. Чувствам се объркана. Приятелките ми не смеят да ми дадат съвет. Моля, някой да ми каже как да постъпя. Предварително благодаря и поздрави на всички.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.11.15 04:42#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Надявах се, че той ще е с мен завинаги, но увиТой има страх от обвързване, но иска да има нещо под ръка - за това те търси. Истината е, че такива мъже наистина не знаят какво искат, но самият той ти е казал най-правилното нещо - няма смисъл да го чакаш. Ако можеш опитай се да прекратиш всякакви контакти с него - няма смисъл, само се нараняваш. А за самоубийството - стига, родителите ти за това ли са те гледали, за да умреш защото някой си не знае боли ли го, сърби ли го. Ако не искаш да си този, който тича след теб - отрежи и него. Намери най-доброто за себе си и помни - трябва да си с човек, който те прави щастлива и те кара да се усмихваш! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest