Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Как да разбера дали изпитва нещо? Дайте съвет

Как да разбера дали изпитва нещо? Дайте съвет

  • 18.09.15 10:09#1ДесиславаДесиславаНовакРегистрация: 18.09.15Град: Велико ТърновоОтговори: -Как да разбера дали изпитва нещо? Дайте съветЗдравейте, няма да започвам от самото начало, защото смятам, че не е от значение. Има един човек, който е редовен клиент на мястото където работя (заведение). Той ми е доста симпатичен и го харесвам. Веднъж ми се беше наложило да отсъствам няколко дена и след като се върнах ми казаха, че е разпитвал за мен. Също така ми казаха, че и ме сваля. Винаги, когато дойде се базика, постоянно ме гледа и всячески се опитва да привлече вниманието ми.

    Дойде и деня в който събрах смелост и поисках да се запознаем, а след като това стана не откъсна поглед от мен. Инстинкта ми показва, че и той изпитва нещо, но все пак не мога да съм сигурна и за това ще помоля за съвет. А също така идея как бих могла да му намекна, че искам да излезем някой път или просто да го попитам. Не, че ми липсват идеи, но и малко чужда помощ не е излишна!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.10.15 04:59#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Как да разбера дали изпитва нещо? Дайте съветЯвно е, че и той има нещо към теб. Като се бъзика, не споменава ли нещо за излизане или? Ако ли не, то тогава и ти се включи в играта и някой път небрежно спомени, че може да излезете на кафе. Или го направи под формата на игра - задай му въпрос, на който няма да може да отговори и когато сбърка, му кажи, че ти дължи едно кафе забавно и закачливо :blush:ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.16 11:36#3ToniToniНовакРегистрация: 09.09.13Град: ПловдивОтговори: 12от: Как да разбера дали изпитва нещо? Дайте съветАко наистина харесваш някого ще намериш сили да преоодолееш страха. Другата причина е ,че може да не е подходящ за тебе щом нещо в теб се бунтува.Естествено това са предположения.
    Защо не го заговориш коя зодия е и нещо простичко колкото да тръгне разговора
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest