Моята среща с демон!

  • 31.08.15 11:52#1gabit04gabit04НовакРегистрация: 31.08.15Град: ВарнаОтговори: 1Моята среща с демон!Здравейте, аз съм момиче на 11 години и наскоро на мен и на едни мои приятелки ни се случи нещо странно!
    Понеже ни беше скучно решихме да викаме духове. Викахме "Кървавата Мери" като използвахме лист с нарисувано око,но нищо не стана. Решихме да драскаме по стената на блока на една от нас имена и рисувахме очи.
    През нощта беше валяло и всичко се беше изтрило без очите.
    На следващия ден отидохме у приятелката която живееше в блока с рисунките и започнаха да се появяват странни неща !
    Видяхме момиче с черна коса и бяла стара рокля което ни гледаше пред огледалото и отидохме веднага в другата стая! Искахме да излезем ,но ключът го нямаше... Започнахме да чуваме тананикане .Намерихме ключа и излязохме веднага!

    (НЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ЧЕ МИ ТРЯБВА ПСИХОЛОГ ИЛИ ДА СПРА С ДРОГАТА ,НЕ ПУША НЕ ПИЯ И НЕ СЕ ДРОГИРАМ!!) :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.15 11:11#2Потребител#156422Потребител#156422НовакРегистрация: 21.03.15Град: -Отговори: 16от: Моята среща с демон!Върви при Пламен Петров да изгони демоните от теб преседват те може и в теб да са влезли така че внимавай върви при него имачр ще отидеш при дяволите моли се и на бог Иисус да те спаси и пак казвам при Пламен Петров той гони демони!! Потърси къде се намира в интернетОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest