Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Книгата, която не трябва да четеш (вие питате аз отговарям)

Книгата, която не трябва да четеш (вие питате аз отговарям)

  • 21.08.15 11:07#1M.M.НовакРегистрация: 23.06.15Град: СливенОтговори: 15Книгата, която не трябва да четеш (вие питате аз отговарям)Здравейте,аз съм Чи и вероятно, за да четете това сте чели и книгата, която пиша.Казва се Книгата,която не трябва да четеш , ако не сте я чели може да цъкнете този линк,който води към прологът ------> sanovnik.bg/forum/t-5554 и после да натиснете този линк за първа глава -----> sanovnik.bg/forum/t-5557 И преди да ви разясня за какво ще говоря, ако имате на идея да пишете нещо от сорта на "Нали нямаш време за нова глава,а имаш за това" просто спрете да четете и се махнете или просто си напишете ваша книга чиито глави да излизат на пет минути.И по темата:Сега ще отговоря на някои основни въпроси и ще ви разясня нещата от моят поглед. САМО ДО ПЕТА ГЛАВА/V/ Първо да уточня,че не съм професионална писателка правя го за забавление.
    1.Книгата Романтична ли е? Не съм сигурна.Да правилно прочетохте.Идеите идват веднага след като седна да пиша и понякога се различават от предишната ми представа за книгата.Това е нещо като да обичаш ягодов сладолед, но да отидеш на магазина и да ти се прияде шоколадов.За сега се стремя да изолирам романтиката колкото се може повече. В началото планирах Грей да е от лошите и да измислям някакви организации и т.н. ,но тогава реших,че ако измисля организация няма да е същото и няма да е толкова интересно.Самата връзка между него и Скар е нещо като приятелска, но с малък шанс да прерасне в нещо повече.
    2.Къде се дяна Джей Би? Не знам дали си спомняте,но в първата глава ви бях разказала за сексавият най - добър приятел на главната героиня Джей Би.И ако си спомняте сигурно много пъти в съзнанието ви са изкачали въпроси от сорта на Какво стана с Джей Той знае ли за Ангелите и демоните Има ли магически сили Ще се върне ли в книгата? и затова аз ще ви отговоря: Джей ще се върне в книгата като Ангел. Още не съм го обмислила как ще стане това, но съм сигурна, че ще го върна.
    3.Ще има ли нови герои Този въпрос доста често тормози много от НАС читателите на някоя книга, защото понякога в средата на книгата изниква нов главен герой, който взима дейно участие в книгата.И тук ще имаме такъв него ще можем да го определим като Tsundere* ще се кара с нашата Скар постоянно.Няма да се понасят и така нататък.Знаете как е.
    ----------------------
    Tsundere - човек, който на пръв поглед изглежда студен и отдръпнат, но всъщност е много мила и топла личност/това си е аниме терминче доста ги използвам/
    ----------------------------------------
    Ако имате въпроси които се отнасят до първите пет глави може да питате в коментарите или да ми напишете лично съобщение.Няма да е лошо да чуя и мнението ви :wink: :blush: ps:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.15 01:41#2viktoriqviktoriqНовакРегистрация: 25.08.14Град: СофияОтговори: 48от: Книгата, която не трябва да четеш (вие питате аз отговарям)Имам един въпрос но не за предишните глави а за героита. Скарлет и Греи са ангел и демон дали ще нарушат правило 10. :blush:ОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.15 11:48#3M.M.НовакРегистрация: 23.06.15Град: СливенОтговори: 15от: Книгата, която не трябва да четеш (вие питате аз отговарям)Да, поне така съм планирала няма да кажа дали ще е скоро или дали ще могат да имат връзка, за а поддържам интереса. :wink:ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest