Sanovnik.bg»Форум»Съновник»На пътя имаше Червени скали

На пътя имаше Червени скали

  • 29.07.15 10:19#1SomethingSomethingНовакРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14На пътя имаше Червени скалиТака... сънувах пак врели не кипели и реших да потърся тълкуване. И така първо сънувам, че се намирам/седя на път. Пътят се намираше на върха на хълм. От дясната страна(спрямо мене) на пътя, имаше Червени скали а от ляво черква от червен камък. До червената черква имаше 2-ра, която се строеше. Времето бе слънчево.

    Изведнъж се качих в колата и отпраших на някъде. Озовах се в град, който не познавам, но времето беше мрачно и имаше мъгла. Аз си седя в колата и внезапно вратите се отварят и вътре влизат непознати чужденци(така и не разбрах какви са па народност но предполагам - поляци). Качват се тези хора - дебел мъж с дебело яке и 2 дами. Едната сяда на предната седалка до мене, другата отзад при мъжа. Изведнъж тя излезе и разбрах, че трябва да обърна колата и да я изчакам. Тръгнах напред и излязох от града. Стана още по мрачно и заваля сняг на едри парцали. И посочих на момичето до мене снежинките а тя започна да нервничи. Трябваше да се върна за жената, която слезе. Обратен завой и айде при жената. Тя се качи и тръгнахме - дестинация незнайна.

    Изведнъж се озовах в мрачна малка къща и се разхождах с момичето от предната седалка. Тя ми говори нещо, но аз не мога да я разбера. И така излизам с нея на пред вратата. Беше късно вечерта и вече не валеше сняг. Сега имах възможността да видя, че къщата имаше двор и дворна врата. До дворната врата имаше куче - голямо, кафяво и вързано. То си играеше с дебелия мъж от колата. Кучето като ме видя си спусна към мене. Аз го сграбчих за врата понеже реших, че ще ме хапе и започнах да крещя на мъжа да дръпне кечето. Той това и направи, но каиша на кучето се скъса и пак се озовахме в схватка с четириногия ми приятел. Кучето се бореше с мене. Мъчеше се да ме ухапе, но аз не му давах. Интересното беше, че не лаеше, а само ръмжеше. От борене обаче, кучето успя да ме ухапе. Усетих болката и реших, че ще му изкъртя челюстта. Смело му бръкнах в устата и започнах да му разтягам устата. Но се събудих... та някой може ли да го разтълкува, този мой сън? Предварително благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest