За Пирокинеза

  • 07.07.15 03:36#1Потребител#156422Потребител#156422НовакРегистрация: 21.03.15Град: -Отговори: 16За ПирокинезаПирокинеза ниво 1 – Какво е огънят?
    Решили сте да придобиете умения по пирокинеза. Първата ви задача е да научите всичко за елемента огън. За това трябва да отделите време от поне 2 седмици, до около месец.

    Започнете със следните въпроси:

    Какво е огънят?
    Как работи огъня?
    Какви видове огън има?
    Какво историческо значение има огъня за света и за човечеството?
    Какво значение има огъня в природата?
    Как се гаси огъня?
    За какво хората използват огъня?
    Как можем да произведен огън?
    Какво икономическо значение има огъня?
    Как огъня помага и как може да навреди?
    Вие трябва да сте в състояние да си отговорите на всички тези въпроси изчерпателно, преди да преминете към следващата стъпка. Може да поговорите с някой пожарникар. Научете всичко за огъня. Не трябва да останат неща, които не са ви ясни.

    Пирокинеза ниво 2 – направете връзка с огъня
    Може да прекарате известно време в някоя пожарна или се регистрирайте да работите като доброволци, при борбата с пожарите. Опознавайте огъня и го изучавайте. Посетете някоя леярна и усетете невероятната енергия на огъня, когато нажежената стомана минава покрай вас. Посетете и някой действащ вулкан.

    Тук отново трябва да отделите достатъчно време. Ще достигнете до момент в който огънят сякаш ви говори. Когато сте готови ще разберете.

    Пирокинеза ниво 3 – упражнения за пирокинеза
    Забележка: Огънят не е играчка. Винаги трябва да сте особено внимателни. Прекалено дългото вглеждане в пламъка може да повреди ретината.

    Обектите за упражнение могат да бъдат свещи, клечки кибрит или лагерен огън. За пирокинезата обърнете внимание на гладкото дишане. Вдишвайте през носа. Издишането може да е през носа или устата.

    Започнете упражненията за телекинеза. Те са същите, само че тук трябва да се опитате да повлияете на огън.

    Упражнение 1 – позволете на пламъка да диша
    Концентрирайте се върху дишането и свещите. Представете си как пламъка диша. При вдишване огънят взима повече кислород и нараства, при издишане огънят се свива, точно както гърдите ви. Упражнението е много лесно и бързо ще постигнете успех.

    Упражнение 2 – чиста свещ
    Концентрирайте се върху пламъка. Представете си как бихте могли да забавите движението на молекулите и по този начин пламъка бавно да гасне. Мнозина ще забележат как пламъка се свива, но не гасне напълно. Мислете за огъня, като за живо същество.

    Упражнение 3 – запалете свещ
    Паленето на свещ със силата на мисълта е най-сложното упражнение. Преди да започнете запалете свещта и след това я угасете. Представете си как увеличавате движението на молекулите във фитила и поглъщат енергията в него. Ако имате достатъчно сила ще запалите фитила. В началото никой не е в състояние да запали фитила. Ако сте успели да нажежите фитил със силата на мисълта, значи сте готов да пробвате и да я запалите
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest