Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Хотелът на ужасите

Хотелът на ужасите

  • 06.06.15 09:32#1ВанесаВанесаНовакРегистрация: 20.11.14Град: СофияОтговори: -Хотелът на ужаситеАз и мои приятели трябваше да отидем на училищна екскурзия в Трансилвания, за около седмица в един голям хотел от двайсти век. Както почети всички хотели от двайсти век и този имаше своята история, която щяхме да разберем. Между другото се казвам Коли, а приятелите с който щях да ходя се казват: Тео, Елине, Христин, Алекс и Антон. Дойде и денят...денят в който направих огромна грешка. Аз и Тео бяхме първи на спирката от която щяхме да тръгнем:
    - Мислех си, че само аз съм толкова луд, че да стана толкова рано-каза той с усмивка. Аз го харесвах отдавна. Някой хора ми бяха казвали, че и той ме харесва, но никога не разбрах.
    -Е явно не си!- седнахме на пейката която беше зад нас. По едно време цареше тишина. По улицата не минаваше автомобил, човек или дори животно. Най вероятно поради ранния час. Тео прекъсна тишината, и то точно с въпроса който не очаквах:
    -Имаш ли си гадже?- в този момент най вероятно съм се изчервила, защото кръвта ми кипеше, ръцете ми се потяха, но най накрая отговорих:
    -Не.
    -Как е възможно момиче с такава вънщност и да си няма гадже.- в този момента започнахме да се приближаваме бавно, бавно. Докато устните ни не се сляха. От ъгъла Елине и Христин започнаха да викат в един глас:
    -Влюбени гълъбчета. Заедно на клон се люлеят...- но на нас двамата не ни пукаше и продължихме. В този момент всички започнаха да идват от различни страни. Почувствах смущение и се отдръпнах от него. Автобусът ни дойде, а заедно с него и учителят. В автобуса бях седнала на една седалка с Елине в най задните редове, а Тео беше на по предните с Алекс. По едно време Алекс извика на Елине:
    -Елине, дай да си разменим местата-Тя ме погледна. С нея се познавахме толкова добре, че се разбирахме само с поглед, и този поглед означаваше"ще говоря с него"
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest