Sanovnik.bg»Форум»Религия»Търся хора които могат да развалят магии

Търся хора които могат да развалят магии

  • 06.04.15 11:47#1maria_kirilmaria_kirilНовакРегистрация: 29.03.15Град: БайловоОтговори: 7Търся хора които могат да развалят магииИмам две приятелки които страдат от магии.
    Едната се поболя, стана кожа и кости от тея магии, инвекция,след инфекция прекара, много лекарства изпи, и пак не е на цяло добре,всеки ден и отрикат нови инфекции вече е 35 килограма! Дори ми разказа как е намерила пръст пред дома си, и един сапун, който разбира от магии, би ме разбрал идиално.

    Другата пък, постоянно и правят вуду магии ,цялото семейство страда!
    Усеща ужасни миризми вкъщи, на мърша от демонински същества, веднъж цялата и къща цяла да се запли, ама са я оправили на време!
    И на нея, постоянно не и върви, все проблеми има.
    Момичетата ми разказват ужасни работи.

    Търся човек който умее да маха магии,и демони да гони.
    Търся човек който работи безплатно.. има такива хора макар да са рядко..
    Приемам всякакви идеии опитвам се да им помогна но, напразно.
    Така че който разбира, нека да пиши да даде скайп или идея какво да се направи. А скайпа можете да го давате на лс ако не искате тук , моля да пишат хора които разбират от тея работи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.04.15 01:44#2ТаняТаняНовакРегистрация: 11.03.11Град: -Отговори: 10от: Търся хора които могат да развалят магииНяма как безплатно някой да поеме върху себе си и след това да изчисти такива негативи. Написали сте нещо от сорта - търся човек да ми подари 100 000лв.В живота безплатен обяд няма,безплатно е само сиренето в капана. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest