Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Народни поверия за пълнолуние

Народни поверия за пълнолуние

  • 05.04.15 01:01#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Народни поверия за пълнолуниеДенят на пълнолуние се счита за много загадъчен. В това време Слънцето,Земята и Луната се намират на една линия. Пълнолунието е ден на силата и за това за много магически ритуали се избира именно този ден. Също за този ден има и много народни поверия. Съгласно народната мъдрост в този ден може да се привлече любов. Главното е да се знае какво може да се прави и какво не.
    Целувката в деня на пълнолунието между влюбените може да укрепи техните отношения.
    Ако видите в нощта на пълнолунието падаща звезда това означава щастие в личният живот.
    Ако чуеш кучешки вой нощ на пълнолуние е възможна скорошна раздяла.
    Ако желае девойката да се помири със своя любим, момичето е нужно да седне пред прозореца и да започне да се реши и да мисли за своя любим.
    За да намерят своята половинка в нощта на пълнолуние трябва да сложат огледало под възглавницата си. Ако през нощта сънуват мъж това означава че скоро ще срещнат своя партньор, ако сънуват жена това означава че през този месец няма да имат шанс да срещнат подходящ партньор.
    Ако през деня на пълнолуние жените си облекат червено бельо или червени чорапи то през целият лунен месец ще имат много енергия и ще привличат внимание на противоположният пол.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest