Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Народни поверия за пръстени и брачни халки

Народни поверия за пръстени и брачни халки

  • 13.03.15 11:27#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Народни поверия за пръстени и брачни халкиМного хора носят пръстени в качеството си на украшения и не подозират какви магически сили имат тези предмети. Пръстените се считат за символ на властта. Съществуват много примери когато чрез пръстен може да се привлече успех и да се предпазите от опасности. Ако носите такива украшения то е необходимо да разберете каква енергия е заложена в тях.
    Съгласно народните поверия пръстен наследен от майка има мощна магическа защита. Тай може да ви пази от нещастия и да ви помогне при разрешаването на сложни проблеми. Счита се , че такъв пръстен може да ви донесе успех и да ви пази недоброжелатели и завистници.Такъв пръстен се предава от поколение на поколение и има родова сила. Такива украшения не бива да се даряват на хора които нямат родствена връзка. Ако се даде на чужд човек той може да има само неприятности.
    Ако такъв пръстен се наследи от починал човек то е необходимо да се освети в църква. Съществуват много примери когато личните предмети и особено ювелирните изделия на починали хора носят мъртва енергия, която може да повлияе негативно на човека.
    Намерени пръстени, халки и други украшения нетрябва да се носят, те носят нужда енергия и могат лошо да повлияят на човека които ги носи.
    Съществува и поверие,че брачните халки не трябва да се дават на други хора да ги пробват защото можете да имате проблеми в брачния живот.
    Брачните хaлки са символ на единство и любов . Ако брачна халка се изгуби това събитие вещае раздяла с любимия човек.
    Ако по време на сватбена церемония падне халка, това се счита за лоша поличба. И вещае развод.
    Халки които са преработвани и преправени не трябва да се носят от младоженците, в противен случаи те ще донесат само беди и разочарования.
    Благополучие ще ви донесат дарени халки от родители които са достигнали сребърна сватба.
    Не трябва да се пренебрегва и силата на пръстените, те се считат за символ на власт, могъщество и защита. В трудни моменти пръстена може да ви защити и да ви помогне при решаването на проблеми.
    Вярвайте в силата на своя пръстен и му благодарете когато той ви носи успех.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.12.15 02:07#2Потребител#163647Потребител#163647НовакРегистрация: 09.12.15Град: -Отговори: 1от: Народни поверия за пръстени и брачни халкиКакво значи, когато пръстена сам падне от пръста?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest