Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Руни - малко известни тънкости

Руни - малко известни тънкости

  • 10.03.15 12:08#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Руни - малко известни тънкостиСега в интернет могат да се намерят формули от руни за всички житейски ситуации, но как правилно да ги прилагаме това е въпроса?

    Съществуват две противоположни гледища едните да ги наречем либерали считат, че само начертаването но руната Феху на предпочитан материал и е възможно да получат богатство. Руната Кеназ нанесена на предмет и подарена ще предизвика любов и взаимност, руната Ансус пък ще ни помогне да говорим красиво и така нататък.

    Консерваторите считат, че изготвянето на рунически талисмани могат да извършват хора посветени в изкуството на руните, които съблюдават много правила при извършване на ритуала.
    Среден път към достигане на силата на руните
    Първо вие трябва да почувствате, че този рунен талисман действително вие необходим. Ако сте изготвили талисман просто от интерес той едва ли ще действа.
    Не трябва да пристъпвате към изготвяне на талисман само, че сте прочели в интернет , руната Феху дава шанс за богатство или , Уруз дава сила и здраве. Ако сте решили да се занимавате с руни вие сте длъжни да почувствате връзката с тази магическа система. За това е нужно да прочетете книги за руните, да изучите скандинавския епос. Също така е нужно да се отнасяте към руните с уважение, тогава те ще споделят с вас своята сила. И най важното да изберете подходящи руни за вашият случаи.

    Например: Вие сте студент и искате успешно да завършите сесията. За тази цел трябва да ползвате руната Манас тя отговаря за контактите, интелекта и успешната интеграция. Руната Тейвас руна на победата която ще мобилизира всички ваши сили и ресурси в този период . Ще пробуди такива качества като сила на духа, целеустременост за да можете да излезете победител в тази ситуация. След това можете да сложите руната Дагаз отговаряща за трансформациите. Чрез нея ще можете да минете на по- висок етап на обучение. Като последна руна можете да сложите руната Вуньо за да можете да запазите своя оптимизъм през сложният период.
    Избор на материал
    Сега е необходимо да изберете материала за изготвяне на талисмана. Това може да бъде дърво, глина, камък, метал или картон. Изкуствените материали не са подходящи за това начинание.
    След това и нужно да изрежете и украсите руните. За това е нужно да се снабдите с нож за дърво резба които можете да намерите в магазините за художници.
    Освещаване на ножа за изрязване на руните
    Най- добре е да го осветите в силата на четирите стихии.
    Първо в стихията на въздуха. Поднасяте ножа над ароматната свещ която ползвате в случая. Произнасяте : Освещавам ножа в силата на въздуха .
    Осветете ножа в силата на земята . Сложете ножа в чиния с пръст или каменна сол и кажете Освещават ножа в силата на земята.
    Осветете ножа в силата на водата. За случая купете от аптеката дестилирана вода. Поставете ножа във водата и кажете Освещават ножа в силата на водата.
    Ина края осветете ножа в силата на огъня. За целта прекарайте ножа през пламъка на свещ.
    Как правилно да пишем руните
    Първо начертайте руната с молив а после пристъпете към изрязването, като напявате името на всяка руна която изрязвате.
    За да украсите руните можете да използвате син цвят. Този цвят се асоциира с водата и небето. После осветете вашият талисман по същият начин както постъпихте с ритуалният нож.
    След това рязко духнете във вашият талисман три или четири пъти, по такъв начин вие споделяте с него вашата жизнена сила. След това увийте вашият талисман в памук, лен или коприна и го носете със себе си. Вечер го слагайте под възглавницата си, а на сутринта си записвайте какво ви се е присънило.
    Когато талисмана си свърши работа взели сте успешно сесията,закопайте го в земята или го хвърлете в течаща вода.
    Друг важен момент е да не използвате руните да навредите на някого или да си отмъстите.Помнете, че щом сте стъпили на полето на руните е нужно да се откажете от желанията на своето Его.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest