Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Кактус в дома - примери и суеверия

Кактус в дома - примери и суеверия

  • 06.03.15 05:11#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Кактус в дома - примери и суеверияМного хора считат , че кактуса е растение носещо негативна енергия. Това мнение не е вярно.Магическите свойства на кактуса се проявяват в зависимост от условията и личността на притежателя на растението.
    Кактус в дома
    Ако кактуса го притежава младо момиче, което иска да се задоми, то кактуса ще пречи да се осъществи това негово желание.
    Защита от негативна енергия
    Кактуса се счита за добър защитник от негативно въздействие. Ако го поставите до входната врата на вашият дом кактуса ще пречи на негативната енергия да проникне във вашият дом.
    Говори се, че кактусите много обичат негативната енергия. Поставени в такива домове където преобладава негативна енергия растенията стават пищни и цъфтят дълго.
    Ако обаче са в дом в които не им върви много, не се плашете това означава, че в този дом има добра атмосфера.
    Цъфналият кактус е странно зрелище но и обнадеждаващо, означава че скоро в този дом ще има щастливо събитие.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.03.15 02:01#2NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Кактус в дома - примери и суеверияЗа кактуса знам,че пази дома от отрицателна енергияОтговорОтговор с цитат
  • 09.03.15 06:47#3емилия илиеваемилия илиеваНовакРегистрация: Град: СофияОтговори: 24от: Кактус в дома - примери и суеверияМного обичам растения и цветя и отглеждам най-различни,въпреки че не притежавам най-добрите условия за това.Имам и кактуси и сукулентни.Коледарчето не се развива добре,остана само едно и когато цъфне,цвета трае 2-3 дни.При същите условия растат две великденчета,чиито листа са лъскави,здрави и месести,стъблата силно разклонени,а около Великден цъфтят обилно.Много обичам мистиката и езотериката,но не бих искала да изпадам в заблуди или да се поддавам на суеверия,затова упорито търся отговор на загадките.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest