Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Енергиен вампиризъм и психоатаки

Енергиен вампиризъм и психоатаки

  • 13.01.15 02:58#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Енергиен вампиризъм и психоатакиС този термин обозначаваме всеки нерегламентиран и несъобразен с личната воля енергообмен, при който единия индивид е в доминантна позиция, спрямо другия. Съществуват няколко разновидности на енергиенвампиризъм, като най- разпространената е несъзнателната форма. Той може да има израз както на сексуална основа, така и на емоционална.
    Един енергиен вампир, обикновено е конфликтна личност, или е човек който обича да бъде съжаляван. И в двата случая той стимулира определени емоции у жертвата, като по този начин я кара спонтанно да освободи големи количества енергия, които той усвоява. Именно силната емоция сваля енергийните защити и това благоприятства процеса на освобождаване на енергия.
    Често в действителността енергиен вампиризъм се наблюдава в семейства, където има възрастен или болнав човек, който съжителстват с малко дете. В случая детето става донор на жизнена енергия, но не може да се твърди, че то съзнателно е атакувано, а по скоро става въпрос за нещо подобно, на изравняване на ‘осмотичното’ налягане. В резултат на този процес, енергията която е в по- голямо количество при малкото дете, се усвоява от полето на възрастния и по този начин той става жизнен и енергичен, а детето обратно- може да придобие болнав вид.
    Този механизъм на енергообмен е бил познат още на древните гърци, които са го прилагали като лечебна терапия.
    Другия, много рядко срещан вид енергиен вампиризъм, е осъзнатия такъв. Той е присъщ за онези персонажи, на които им стига да задоволяват низките си страсти по този начин. Те съвсем целенасочено подбират ‘жертвите’ си с оглед на количеството енергия, което могат да усвоят от тях.
    При неосъзнатия вампиризъм, жертвата се чувства отпаднала, губи жизнеността си; по- редки са случаите когато пада кръвното налягане. При по- продължителен контакт човек става болнав, апатичен, нерядко се стига до сериозни анемични състояния и др.
    Обекта на съзнателно вмешателство чувства неразположение в областта на стомаха и слънчевия сплит, главоболие, рязко спадане на жизнеността. В режим ясновидство енергийния вампиризъм се вижда, като ясно изразена патологична връзка на ниво 3та чакра. В самата чакра, могат да присъстват тъмнооцветени, мътни вихри.

    При терапия на енергиен вампиризъм, първо трябва да се прекъсне патологичната връзка, след което се влага нова енергия, човек се хармонизира и се поставя енергийна защита.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.01.15 08:31#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Енергиен вампиризъм и психоатакиИмах случай,при който се съмнявах. Поведението на човека беше особено.Не можеше да се нарече нормално за интелектуалец. Непрекъснато се оплакваше от различни неща като предизвикваше съжаление. След това аз чувствах каточели се бях разболяла от същото. Един ден поисках в молитва помощ от Бог. Случи се нещо чудно.Разговаряхме, а на мен ми се даваше промисъл и мислено си казвах,ту Господи защити,ту Господи запази ме и така няколко пъти.Тогава лицето се вбеси и започна да крещи обидни думи.Не очаквах такава реакция,защото темата ни беше друга.Дали е чувало моите мисли или е получавало реакция,та да не може да си изпълни задачата, но крясъците предизвикаха разтрогване на връзката с това лице. Сега си обясних причините.Благодаря ти.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.10.15 11:17#3Потребител#161807Потребител#161807НовакРегистрация: 01.10.15Град: -Отговори: 2от: Енергиен вампиризъм и психоатакиЗдравейте,
    Представлявам г-н Маринов, който е медиум,биоенерго лечител, парапсихолог и ясновидец. Неговите свръх естествени пара нормални възможности са изследвани, признати и документирани от различни оторизирани институции на Република България. Той успешно казва нещата от вашето минало и настояще,прави подробни предсказания за вашето бъдеще.Отговаря на всякакви въпроси касаещи вас и вашите близки, изчиства, премахва и предотвратява стрес, депресия, психически разтройства, магии, клетви, родови проклятия и много др. Оказва съдействие чрез био-енергийно въздействие за разрешаване на бизнес проблеми, семейни проблеми, здравословни проблеми, лични проблеми и други. Напътства хората към по добро. Всички тези неща медиум Маринов ги прави чрез божията сила във продължение на 23 години. Медиум Маринов практикува с нуждаещите се хора по следните начини:
    _Чрез лична среща с него в градовете София, Левски, за българите в чужбина чрез директна Skype връзка, ако и Вие проявявате интерес към феноменалните възможности на медиум Маринов можете да осъществите контакт с него чрез мен или на ЛИЧНИЯ МУ ТЕЛЕФОН: 0893975161
    Предсказанията за вашето минало и бъдеще са напълно безплатни, а получения резултат от възможностите му към вас са на лице само за няколко часа.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest