Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Пресметнете вашето Число на Душата

Пресметнете вашето Число на Душата

  • 30.12.14 11:21#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Пресметнете вашето Число на ДушатаВашето Число на душата, което изразява вашата същност или копнежите на сърцето, се изчислява използвайки само гласните от Вашето пълно име, изписано на акта Ви за раждане.

    Започваме като премахваме всички съгласни от името и събираме цифровите изражения на гласните, използвайки следната таблица:

    А Е И О У Ъ
    1 6 9 6 2 9

    За пример можем да вземем Наско Атанасов, чието пълно име по акт за раждане е Атанас Атанасов Атанасов. Като извадим само гласните от имената, остава следното:

    ААА АААО АААО

    Като заместим буквите с цифровите им изражения, получаваме следното:

    1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 + 6 = 21, което се съкращава до 2 + 1 = 3.

    Числото на душата на Атанас Атанасов Атанасов е 3. Парис Хилтън, която изглежда обсебена от материализъм и повърхностна или с други думи трудно може да се определени истинския копнеж на сърцето й, има същото Число на душата и поривът на душата й е да носи наслада и развлечение на другите.

    Хората с Число на душата 3 (наричани за кратко Тройките) са изпълнителите и артистите на нумерологичната система и един от отличителните белези на Тройките е вечният им стремеж към слава. Три определно е числото на фуклата, чиято личност се изразява в любовта й към скандалното облекло.

    Фактът, че Парис Хилтън е Тройка, също обяснява защо, въпреки че няма нужда да работи за прехраната си, прекарва толкова време да бъде модел, актриса и като цяло да участва в публични прояви. Този зов за велики дела може да я направи доста емоционално непреклонна. Всичката й енергия е насочена към кариерата и пътуването, вместо към установяване на корени и задомяване.

    Романтичният живот на Тройките често се бележи от тежки фази. За другите е трудно да разберат нуждата на Тройката да търси одобрение извън сферата на тяхната връзка. Това е така, защото за тях масовото одобрение е по-важно, отколкото индивидуалната интимност.

    В любовта три е числото на раздялата и за хората с Число на душата 3 често нещо ще застава между тях и любовта. Обикновено това нещо е кариерата или пътувания, но също често се случва Тройките да са излишния човек в любовен триъгълник.

    Тъй като Тройките са повлияни от Меркурий, те често са въвлечени в поредица от връзки и рядко се задържат с постоянен партньор в живота. В една скорошна връзка на Парис Хилтън нейната скандална репутация беше нещото, което застана между нея и одобрението на свръх богатите му родители.

    Ето и интерпретациите:


    · Душевен порив № 1

    Вашият порив е да бъдете най-добрите. Тъй като смятате, че сте пряко свързани с по-висша сила, прото не можете да понесете, ако разочаровате себе си или някой друг. Във Вашата вселена Вие сте слънцето и всичко и всеки се върти около Вас. Вие живеете, за да сте център на вниманието. Един от уроците за душата е осъзнаването, че „да управляваш, всъщност означава да служиш”.


    · Душевен порив № 2

    Вашият порив е всички да Ви се възхищават и да Ви обожават. Най-висшето лично удовлетворение за Вас е да бъдете желан от някой специален човек. Имате огромна вяра в другите хора и ако те Ви разочароват, имате склонността да се държите като че това е краят на света. Предизвикателството за душата Ви е да осъзнаете, че само Бог е съвършен и другите са небожествени в своите действия.


    · Душевен порив № 3

    Вашият порив е свързан с развитието и изразяването на Вашата личност. Тази енергия обикновено се проявява като велики постижения в артистичния или театралния свят. Вие бихте се захванали със всякаква дейност, която включва публични изяви например да бъдете певец, актьор или политик. Вие копнеете да бъде уважавани за занаята си и едно от предизвикателствата на душата е да осъзнаете, че винаги има критици.


    · Душевен порив № 4

    Постоянство, красота и порядък засищат душата Ви. Изпитвате върховно удовлетворение от изпълнението на най-простите дребни и повтарящи се ежедневни работи, тъй като се чувствате по-близко до Бог, когато възстановявате хармонията в нещата. Вие сте перфекционист, който обича изкуството и дизайна. Едно от предизвикателствата е, че понякога другите не разбират Вашата нужда всичко да е перфектно и Ви възприемат като прекалено властен.


    · Душевен порив № 5

    Промяната разпалва огъня на Вашите страсти. Вие сте любознателен и жаждата Ви за приключение може да бъде утолена само с необикновени преживявания и много пътувания. Вие оценявате факта, че животът е кратък, и сте твърдо решени да вземете максимума от всяка минута, която имате на земята. Едно от предизвикателствата за душата Ви е да поставите истински основи в живота си.


    · Душевен порив № 6

    Вашият порив е да възпитавате и да се грижите за другите. Обичате хората и вярвате, че най-доброто проявление на вашата вътрешна божественост, е да обучавате и наставлявате. Най-щастливи се чувствате, когато виждате положителните резултати от Вашето влияние да процъфтяват у другите хора. Обаче сте склонни да се привързвате прекалено много към човек, когото смятате за сродна душа. Едно от предизвикателствата е да се научите да се разделяте и да продължавате, когато връзката приключи.


    · Душевен порив № 7

    Най-силният зов на душата Ви е да събирате знания и информация за всичко научно и езотерично. Знанието храни душата Ви. Обичате да четете и теми като история, наука, метафизика, археология и религия захранват богатото Ви въображение с вдъхновения и идеи. Много от Вас са гении и поради това предизвикателството е да бъдете разбрани от един глупав свят.


    · Душевен порив № 8

    Душата Ви копнее за „пълен напред и увеличавай”, особено когато става дума за семейните династии и наптрупване на богатства. Душевния Ви порив е най-силно изразен, когато сте на власт и подобрявате живота на тези, които работят за Вас или Ви обичат. Вие подкрепяте всичко, което носи красота, смисъл и полза за света. Предизвикателството е да осъзнаете, че „парите не са всичко”.


    · Душевен порив № 9

    Копнежът на душата Ви е да установявате мистична връзка с другите. Въпреки че стремежите Ви са възвишени, Вие също сте филантроп, който често е надарен с остра интуиция и проницателни аналитични способности. Вашата вяра в себе си, Бог и бъдещето е толкова силна, че Вие живеете според убежденията си. Предизвикателството в живота Ви е да бъдете разбран и възприеман като нещо повече от фанатик от тези, които не споделят и не разбират Вашия идеализъм.


    · Душевен порив № 11

    Целта на душата Ви е да превръща идеалите в реалност. Най-силният Ви зов е да станете основоположник на някоя религия или господар на духовно царство. Вие търсите истината на всяка цена и сте готови да преминете през всичко, за да намерите духовен учител или гуру. Това търсене често Ви отвежда по път, осеян с много пречки и разочарования, докато осъзнаете, че дадена духовна система не Ви допада или че даден гуру или учител е просто човек.


    · Душевен порив № 22

    Вие имате най-силният душевен порив от всички, тъй като това е зов да промените света завинаги, и то към по-добро. Обикновено всички необходими средства да постигнете това са Ви дадени по рождение, включително стабилна личност, интелигентност, кураж и непреодолим чар. Може би най-целебното нещо за душата Ви е просто да четете на глас думите от древни текстове, тъй като тези писания отекват много силно в благородните стремежи на възвишеното Ви Аз.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.01.15 10:14#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Пресметнете вашето Число на ДушатаХубави неща пишеш.Харесват ми.
    Поздрав.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.01.15 09:24#3NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Пресметнете вашето Число на ДушатаВярно е ОтговорОтговор с цитат
  • 12.06.15 05:06#4LyubomirLyubomirДжедайРегистрация: 07.02.17Град: СофияОтговори: 3от: Пресметнете вашето Число на ДушатаВярно е! Не знам дали е съвпадение или не, но е вярно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest