Поверие за пари

  • 24.12.14 11:59#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Поверие за париКак сами да привлечем парите към нас?!?

    Нужно е да направите ритуала по време на нарастваща луна. Желателно е това да бъде в петия лунен ден.

    Просто ви трябва монета от един лев!

    Вземете я в дясната си ръка и изречете над нея молитвата „Отче наш”.

    След това е трябва да повторите три пъти следното заклинание:

    „Отивам на пазара като продавач,
    връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай
    Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим.
    Амин."

    Носете монетата от един лев 28 дни и след това е похарчете.

    Направете 9 дни почивка и отново повторете ритуала.

    Късмет!

    Но, все пак за да няма недоимък в къщата ви, пред предния й ъгъл
    трябва да заровите парченце вълна и брезова кора. Може би се чудете, защо трябва да го направите?!? Просто когато е създаден този ритуал, най-богати са били търговците на добитък и дървесина. За да не свършват парите и храната в дома ви, може да заровите няколко монети и зърна. Ако имате стар долар, непременно го заровете.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.12.14 01:50#2NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Поверие за париТова е от книгата на Наина Владимировна "365 ритуала за богатство и щастие", наистина има доста магически ритуали които дават резултат.Сега ще напиша за един магичен ритуал който се казва"Паричен късмет",той ще ви донесе пари и ще ви помогне когато сте в затруднение.Благословете и миропомажете зелена свещ,след това напишете името си върху нея с нещо остро-( игла или нож) и думите паричен късмет.Напишете и приблизителната сума от която се нуждаете,ако не сте сигурни каква точно сума ви трябва, просто запишете"Да получа пари".Поставете свещта в центъра на пентаграма и я запалете.Поставете банкнота върху олтара.Ако имате колода карти Таро, извадете, Асо пентакли, Слънцето и Колелото на съдбата, подредете ги около свещта.Ако нямате карти Таро, напишете имената на тези карти върху прясно изрисуван картон или лист и използвайте тях.Започнете магията в сряда, независимо от фазата на луната, стига да не е тъмна луна.Правете ритуала всеки ден в продължение на 9 дни,като използвате нови, благословени и миропомазани свещи, които се надписват всеки ден.Запалете свещта и изречете молитвата за защита за съответния ден,например за сряда е архангел Рафаил(молитвата е:"Моля те архангел Рафаил да ме закриляш по време на този ритуал, прати ми силата си и ми помогни в този час",за всеки ден отговаря различен архангел за неделя е Михаил,за понеделник-Гавраил,за вторник-Самаил,за четвъртък-Захариил, за петък-Анаил,за събота-Цафкиел)След това това повторете следното седем пъти:"Ангел на късмета и парите,към теб обръщам молбата си,парите от които имам нужда са за добро дело не ги искам от алчност.
    Повторете 7 пъти и чак тогава добавете:Така ще бъде!

    ЗАБЕЛЕЖКА:За миропомазване и освещаване на свещта потърсете информация,както и за направата и зареждането на пентаграм !
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest