Sanovnik.bg»Форум»Правила на сайта, критики и предложения»Писна ми от малоумните лични истории в сайта!

Писна ми от малоумните лични истории в сайта!

  • 09.10.14 03:58#1SunnySunnyНовакРегистрация: 18.08.12Град: СофияОтговори: 15Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Здравейте!
    Писна ми да чета тъпи публикации с заглавия "Ниска ли съм", "Момчета харесват ли момичета с брекети", "Обича ли ме" и т.н. Изобщо на кой му пука за проблемите с тялото ви или личните ви проблеми. Това не е мястото в което можете да избивате комплексите си, това е място което може да решите проблемите със сънищата ви или паранормалните ви случки. Моля ви спрете да публикувате тъпите ви истории за "любовния" ви живот. Жалки сте!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.01.15 04:14#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Поне направиха високи блокове, та има от къде да скачат.Болни са децата и едно писане може да спести едно хвърляне към неизвестността. :x: ОтговорОтговор с цитат
  • 31.07.15 03:17#3MarinovMarinovНовакРегистрация: 31.07.15Град: -Отговори: 1от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Здравейте! Казвам се Веселина. Представител съм на г-н Маринов,който е биоенерголечител,медиум,парапсихолог и ясновидец. Неговите свръхестествени,паранормални възможности са изследвани,признати и документирани от различни оторизирани институции на Република България и чужбина.
    Той казва: "Нещата от вашето минало и настояще са ясни за него и прави точни предсказания за бъдещето Ви. Отговаря на абсолютно всякакви ваши въпроси,касаещи Вас и Вашите близки. Изчиства,премахва,предотвратява и изгражда биоенергийна защита от магии,клетви,родови проклятия. Изчиства вашата отрицателна енергия от организма Ви,премахва стрес,депресия,неврогенни проблеми и други. Оказва съдействие чрез биоенергийно въздействие за решаване на лични,служебни,семейни,бизнес проблеми,здравословни и други."
    Всичко това медиум Маринов го прави само и единствено чрез помощта на Божията сила в продължение на 23 години. Положителните резултати са на лице само до няколко часа с разговор с него.
    Маринов практикува по следните начини:
    1. Чрез лична среща с него в гр. София.
    2. Чрез телефонна връзка с него и на нуждаещите се хора извън столицата и Република България могат да направят директна връзка в Скайп.
    Ако Вие желаете да се свържете с него може да го намерите на следните телефонни номера: 0893975161 и 0885799721.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.07.17 02:33#4Ивелина БоневаИвелина БоневаНовакРегистрация: 07.07.17Град: -Отговори: 7от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest