Sanovnik.bg»Форум»Правила на сайта, критики и предложения»Писна ми от малоумните лични истории в сайта!

Писна ми от малоумните лични истории в сайта!

  • 09.10.14 03:58#1SunnySunnyНовакРегистрация: 18.08.12Град: СофияОтговори: 15Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Здравейте!
    Писна ми да чета тъпи публикации с заглавия "Ниска ли съм", "Момчета харесват ли момичета с брекети", "Обича ли ме" и т.н. Изобщо на кой му пука за проблемите с тялото ви или личните ви проблеми. Това не е мястото в което можете да избивате комплексите си, това е място което може да решите проблемите със сънищата ви или паранормалните ви случки. Моля ви спрете да публикувате тъпите ви истории за "любовния" ви живот. Жалки сте!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.14 05:57#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Не отричам Поли.
    Дори аз имам тема свързана с "Училище,преди и сега",но там отварям въпросите за манталитета на ученици и учители от преди и сега.Но както и да е.

    В крайна сметка Поли,доста хора не знаят,какво искат и какво правят.
    В един момент,всички почват да мрънкат,обиждат или да се дразнят от твоите:
    Паранормални случки или сънища,но да не говорим,че повечето са измислица.

    Пиша го за останалите--((((Нооо добре,примерно хората постват сънищата си тук и искат разшифроване....емииии всеки ден все нови и нови.Помагал съм на около 20човека до сега,но ми писва от време на време.Все пак е сановник.

    За 100път го пиша:Проверете ключовите си думи от Съня.....в Този сайт и си го разтълкувайте.70-80% от сънищата са на този принцип.
    Едва 10-20% се нуждаят от професионално разтълкуване.))))

    Освен това Поли,просто тези,които постват Любовния си живот или Комплексите си са просто на такава възраст и в този период ги интересува само това.
    Може би искат внимание?Да или им е заседнала в съзнанието мисълта,че Просто трябва да го постнат това.


    Как да го кажа на Мама?
    Как да му споделя обичта си?
    Той обича ли ме?
    Ниска ли съм?
    Емииииииииииииииии интересно на времето как са се оправяли??Сигурно са пращали Телеграми с Гълъби от Рим до Милано,за да питат Мама или Колегите си философи.(Да в момента се майтапя с Вас)
    Не сте малки!Имате мозъци,решете си сами задачите,уш предендирате да се Новото умно и успешно поколение....Бре мама му стара,мислех,че аз съм от това,но Жестоко съм грешал ps: Shame on Me.

    Поли просто приеми сайта такъв какъвто е .....Или направи нещо в негова полза.Аз винаги съм склонен да помагам стига да има справедлива или разумна причина за промяна,каквото и да е по-точно.

    Има и алтернативен вариант за това да постват тези неща:
    Да имат нужда от съвет и помощ,Нооооо =>Нямат ли си родители и семейство,че ще искат съвети от непознати в интернет?
    Че и на всичкото отгоре ще ти дадат 10човека мнение и няма да знаеш,кое да избереш,още повече,че може да не е вярно избраното.

    Просто хората не Искат да мислят.

    Аз съм в Езикова Гимназия и всяко лято ни дават книга от 150стр.+думите и резюме от 1-2 стр.

    От моя клас,до сега само 8+мен са изпитани.Омфг това е една смешна книга,не е трудно,дори и сега се (страхуват и притесняват да ги изпитат...лололол)Ако някой спомене книга,останалите от класа ми го рейджват.Значи за 1 книга ги мързи,но за Барове,снимки и постване във FCB,не им свиди.....ехееее....да взема да стана притежател на сайт ли?Ще печеля много очевидно.

    Дори ме дразни на моменти факта,че на тестове Те не знаят......за 3!!!!!!Но изкарват 5 или 6,преписвайки....айде ако имам 6 и те 6 приемам го.Но ако имам 5 а те 6....направо откачам,знаейки,че не могат да кажат 1 структурирано изречение в която и да е научна сфера.......

    Вярно,че сайта постваше хубави статии и неща преди,сега,не чак толкова,Но Поли винаги можеш да го напуснеш,сигурно очакваш промяна и какво ли не още,да ти е забавно в този сайт и аз го искам,но трябват идеи.

    Но като се замисля какви хора има тук и за какво се дразнят,че и обиждат....наскоро ми казаха,че имам син и не струвам.....бре!
    Дори 18 нямам,пък син ми издокараха,ще го кръстя Ахил,че да Ви отпере по 2 шамара,да Ви светне.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.14 07:11#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!  ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.14 10:11#4ссссНовакРегистрация: 07.10.14Град: -Отговори: 9от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!и на мен не ми харесва!!ОтговорОтговор с цитат
  • 13.10.14 10:12#5ДианаДианаНовакРегистрация: 05.07.12Град: -Отговори: 46от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Като се замислиш не много хора се интересуват от това за какво е сайта. Винаги си ги е имало тези истории и вероятно ще продължат да се публикуват.

    А и аз мога да си пиша личните преживявания и да моля за съвети.

    War 007 - Не е като да са пускали слухове че е бременен само защото е не ти е било добре и си повърнал. По тая логика аз съм следващата Дева Мария.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.10.14 12:43#6AsmodeusAsmodeusНовакРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Вижте сега, хора, много строго съдите. От една страна сте прави - това е сайт за езотерика основно и така става пълен хаос от най- различни теми, но от друга страна- все пак е хубаво хората да си обменяме житейски опит, дори и тук, това според мен даже един вид сплотява редовните посетители на сайта. А и тези теми са за разведряване, за почивка, за малко разнообразие.
    А що се отнася до това, че някои въпроси ви се виждат малоумни и че ги задават малките тийнейджъри - и вие някога сте били малки и сте се нуждаели от точно такива съвети. Щеше да ви е много по - добре да има кой да ви посъветва тогава, нали? Но има и някои интересни темички от личните, срещат се понякога. А дали е по - можещо, по- информирано и по - умно новото поколение е доста относително да се каже. Във всяко поколение си има по - будни деца , както и по- мързеливи и по- заспали. Иначе, не бива да има прекалено силна завист и неприязън между старите поколения и новите, защото по- новите знаят едни неща, а по- старите поколения знаят други. Нали точно затова сме хора- за да комуникираме, да обменяме опит, да си помагаме. Все пак, като човек търси нещо в мрежата в Гугъл може директно да попадне на отговора си тук, а има някои общи въпроси, които случайно си ги задават и хора, които са вече на възраст.
    Така че, хора, не бъдете крайни, бъдете добри, взаимопомощта винаги е хубаво нещо. Пък току - виж и на вас някой ден по - младите ви дадат отговори на въпроси, които не сте и подозирали, че точно те ще ви отговорят. На мен вече и това ми се е случвало.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.14 10:43#7goshogoshoНовакРегистрация: 09.09.14Град: ПловдивОтговори: 6от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!БРАВОООООООО.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.14 10:21#8********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!браво, Поли ОтговорОтговор с цитат
  • 20.10.14 06:43#9hihutmomohihutmomoНовакРегистрация: 18.10.14Град: БургасОтговори: 1от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!майната и КИРО!  ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.14 08:40#10********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Мани тез бг имена, че ми идва да къртя крайпътни знаци, па дано се пребиете в катастрофа...  ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.14 11:02#11********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!как са новите публикации?

    ***************

    добре, разбрах мълчанието ти, Поли96, а дори и идеята на темата ти:


    http://media.snimka.bg/0296/006847822.jpg?r=0" alt="" />

    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.14 10:43#12********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Много често и повсеместно груби и прости(може би едри?) престъпници от ниски нива се прикриват под родолюбие и патриотизъм. Те са в неприятни силови организации и съдят. Хората в чужбина също съдят, защото участват в консумирането на осъдените. В чужбина се бяга със сила, живот и свежест, възможности и глътка въздух-душа, които биват откраднати по описуеми(по техните усещания) начини от осъдените. Бяга се от осъдения, а се защитава чрез секс. Така сигурността от неговата заплаха е на високо ниво.

    Знам къде не виреят тези български организации - в Страсбург. Там е прекалено младежко и жизнено за отраканите, но прости убийци.

    Дано излезе днес темата ми за наказанията, които се налага да търпим, за да умрем от обездвижване и енергиино-ментални блокажи, колкото е проста всеобщата терористична българска организация.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.10.14 09:09#13viktoriqviktoriqНовакРегистрация: 25.08.14Град: СофияОтговори: 48от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!тотално сте прави въпреки че и аз съм пускала лична история от рода дали сме влубени дъра бъра сто чедъра но все пак сме на такава възраст нали сме си малоумници и имайте преджит че някой родители се държат с децата си с като хлебарки :n: по-смотани хора от малоумните родители които се държат така нямаааа но вие сигурно знаете за този разпространяващ се вид или не толкова са жалки затова хората пускат такижа истории или ги е стах да кажат винаги съм следвала едно правило "първо разбери и после говори" но не можеш да го очакваш от всеки нали :blush: жалка работа само какъв смотан вид сме егоистични педали кадето искаш :n: ОтговорОтговор с цитат
  • 27.10.14 11:16#14********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Viki, да не би да говориш за Педерас Гърбав или Слуга?

    - what do you want from me? - слугътъ в момент преди края на тялото си.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.10.14 01:32#15AsmodeusAsmodeusНовакРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!А, имай предвид, че не всички родители се държат зле с децата си... някои просто са си смотани и задръстени и, дори и да се държат мило с децата си, не могат да им дадат добър съвет. ОтговорОтговор с цитат
  • 09.12.14 06:23#16SunnySunnyНовакРегистрация: 18.08.12Град: СофияОтговори: 15от: Писна ми от малоумните лични истории в сайта!Виж както и ние хората от старото поколение сме се оправяли без интернет така и вие можете да се оправите без родителска помощОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest