За търпението

  • 19.09.14 04:30#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361За търпениетоИма ени не така хубави момичета, те никога не са гладували, те нямат плавност и елегантност в движенията, не са задоволени сексуално, те не се мъчат за красота, нито пък се хранят здравословно. Тези момичета търпят определени индивиди, с явното желание да ги опротивят и разкарат надалеч. Може би някои са свикнали да навират в страх и срам "досадните", може би наистина успяват да ги унижат дотолкова, че да ги отблъснат, а и да запомнят това и никога да не посягат.

    Така са болните грозни момичета, а която не е такава, но поддържа това поведение е избрала техният път. Така се случва, че ние поглъщаме много токсини, които ни правят малко или много такива. Така се случва, че имат застарели учителки с потискащи нагласи, които също са търпели. Много хора търпят в тази държава, и заради мизерията и бедността. Това е и тъпене - масово оглупяване и затъпяване.

    Търпенето е позиция на победения, като това може да е било, или пък да бъде. Всяко анализиране на комплексните причини е просветляване и опит за разбиране на тази така често срещана социалност. За да не се предава като зараза от човек на човек е необходимо да се осветяват всички малки причини за това токсично търпене. Нещата обикновено са съставени от мънички събрани детайли.

    Ето и контрата - защо търпим властта под формата на особено неприятни униформени или не хора? Те регулират взаимоотношенията и са застанали като посредници навсякъде! И нищо не правят по съставните части на този проблем, защото вече са търпяли и са тъпи та вдлъбнати?!

    Може би вълчият разврат е настроил нещата така, че под сатъра да попадат всякакви животни. Дори не си правят труда да имат някаква ценностна система, а това е простото свои/чужди. Нали знаете комунистите - Вълко Червенков и другите помиари, нароили се чак до сегашните поколения, а и установили своя овчарлък, чиято глупост не можем да преодолеем.

    Това го пиша заради наблюдението, че никой нищо не прави за преодоляване на малките причини, а и често обектите са хора, които не заслужават това.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.09.14 12:39#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: За търпениетоЕто и отговора, който повечето от вълчите сили се стараят да получат от мъжката страна(защото това е стратегия  ):

    https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM жена и се радва

    Същото получаваме и при носене(донос) на някого, а тези служби и поведение са добре развити от всички стабилни и уважавани членове на бг обществото.

    Но нека се насладим на резултата, приятно слушане!





    Скопяването не е толкова страшно - само се иска да се отпуснеттте, тогава вълчата настъпателна дружина извършва своето, след което и вълка сит и агнето цяло - какво повече искате?!! Красотата спаси света!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.09.14 04:01#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: За търпениетоСиничко не е ли време да отидеш да си починеш,че много се преумори.  ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.14 09:36#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: За търпениетоЯж уя, бабишкеро! Преуморил съм се, ама от физическа работа, която само можеш да се умиляваш, за да не вършиш! А и никога не би отговорила на така по-вдлъбнато мислене, просто защото си повърхностна. Което е здраве, но некои можем да ходим нагоре-надолу.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.09.14 02:59#5meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17от: За търпениетоТи си част от оглупелите хора в държавата....И между другото се обзалагам ,че някакъв дечко на 7-8 год. И ето защо те поздравявам с тази хубава песен :y: Утрото се прояснява,
    Пием чай с бисквитки.
    Започва наново
    Движението в града
    Птици,автомобили,въртележки,влакчета.
    Сабуждай се детски град.


    Бананамама-
    Ще повярваш в чудеса,
    Бананамама-
    Мечтите се збъдват,
    Бананамама-
    Горещите очи
    Блестят както блестят звездите в небето.

    Утро,прозяване,
    Отворете вратите.
    Отново оживяват
    кукли и люлки
    Планина, небостъргачи, цветни рафтове.
    Здравей,здравей,детски град.


    Бананамама-
    Ще повярваш в чудеса,
    Бананамама-
    Мечтите се сбъдват,
    Бананамама-
    Горещите очи
    Блестят както блестят звездите в небето.

    Бягат очите,
    Ушите на върха.
    Това не са приказки
    Това не са играчки
    Града на детството-това е града ,които е най-добрият град.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.09.14 07:12#6meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17от: За търпениетомного се надявам да ти повлияе ОтговорОтговор с цитат
  • 30.09.14 05:24#7********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: За търпениетоДа, определено ми хареса и ритъма, и анимацията - усетих грейването на очите и радостта. Десетина пъти я слушах тази руска песничка. Детките не заслужават да страдат от войни, а трябва да имат подобна радост така често, както мама банана!ОтговорОтговор с цитат
  • 01.10.14 06:45#8meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17от: За търпениеторадвам сеОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.14 07:12#9********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: За търпениетоДействието поразмина, сега трябва да избирам между синьо и червено апче.
    Вие, като имате опит с тези неща, кое да взема, защото съм изпълнен с доверие и добри мисли..., кое апче да взема - синьото или червеното?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.14 09:37#10meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17от: За търпениетоЧестно да си призная не съм опитна колкото теб в тези неща.По-скоро АЗ трябва да питам теб ,но мисля, че няма да ми трябват скоро ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest