Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Много скъпоценни камъни и Девата с младенеца

Много скъпоценни камъни и Девата с младенеца

  • 25.02.11 12:24#1КАМИКАМИНовакРегистрация: 08.02.11Град: -Отговори: 1Много скъпоценни камъни и Девата с младенецаСънувам как се събуждам, стаята е преобразена и виждам до вратата дръвче около метър високо, цялото в различни скъпоценни камъни.

    Отивам в хола и там баща ми прави ремонт, виждам различни индиански маски и ги събирам защото са ми скъпи. Идва братовчедка ми и ме пита дали съм гледала филма за кристалита на водата, казвам, че съм чела книгата.

    Тя ми подарава 3 големи камъка, розов кварц,опушен и черен опал. Водиме да видя картините които е нарисувала по стените. Поглеждам една която прилича на китайската стена. Имам видение как млади момиче и момче-руси, бягат през огромна поляна, изведнаж момичето вдига глава и аз осъзнавам, че това съм аз от предишен живот. Видението изчезва и аз виждам, че розовия кварц също ми го няма.

    Вдигам глава и виждам, че на мястото на видението ми има камъни, огромни и на единия от тях е лика на Девата с младенеца. Викам една приятелка, която се занимава с камъни и когато вижда Девата, ми се усмихва и ме погалва по рамото, сякаш ми казва всичко е наред и ти предстоят много хубави неща. Казва ми да намеря розовия кварц, защото без него неможе.

    Аз казвам на братовчедка ми да пази дъщеря си от приятеля и защото той е демон и тръгвам да търся камъка.

    Вървя по дълъг коридор с много врати ,сякаш съм в училище. Едно момиче ми казва ела аз знам къде ти е камъка и отваря една врата. Виждам стая огряна цялата в оранжево и нещо ме спира да вляза. Сякаш през стената виждам демона който ме дебне и аз и казвам, те как си мислиш, че ще вляза в тази оранжева стая, не съм глупава.

    Тогава демона се превръща в огледало с дръжка и е оранжево, прилича ми на индианско. Тръгва да ме напада, но аз го хващам за дръжката и осъзнавам, че съм го овладала и неможе да ми направи нищо и че е под мое подчинение.

    Хуквам към приятелката ми да и разкажа, но тя ме отпраща да търся розовия кварц, защото е важен. Изведнаж имам видение, виждам пред очите си много мъничко цвети и камъка до ниго,казвам ето го, знам къде е. Обръщам се и вниманието ми се приковава от друг камък. Виждам секция и на единия рафт друго малко камъче-тигрово око и до него много мъничко паяче. Виждам до мен друга приятелка, която пише заклинания на голям лист и огражда мойта буква и с червено и буквата на другата ми приятелка-С, със синьо.

    В следващия момент виждам много малки паячета по цялата секция, които се движат в нишка към тигровото око. Събудих се с усещане, че е станало нещо много важно.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest