Sanovnik.bg»Форум»Съновник»От няколко дена сънувам едно и също нещо

От няколко дена сънувам едно и също нещо

  • 23.02.11 10:05#1StilliqnStilliqnНовакРегистрация: 23.02.11Град: -Отговори: -От няколко дена сънувам едно и също нещоОт няколко дни сънувам един и същи сън в който виждам една кола без предна решетка и след това отивам до моята кола и виждам че и на нея са и откраднали решетката и 3 от 4-те фара и докато съм клекнал да видя как са ми изкарали решетката един непознат(всеки път различен)идва до мен и ми казва да видя какво става в колата в следващия момент се изправям и виждам че капака на колата е отворен и в колата има 2-ма кардци един мъж и една жена след което влизам в колата и ги питам какво се опитват да свалят те нещо измърморват и аз разбирам че те са тези които са ми свалили решетката хващам жената за ръцете и почвам да викам крадци сочейки мъжа и така се събуждам.

    Моля някой ако може да ми каже какво значи този сън ще съм много благодарен....
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.11 01:34#2VeraaaVeraaaНовакРегистрация: 24.02.11Град: -Отговори: 1от: От няколко дена сънувам едно и също нещоПовтарящите се сънища сигнализират за вътрешен проблем, който изисква ваша реакция, за да бъде премахнат. Затова си поръчайте сън.
    Преди да си легнете, съсредоточете вниманието си върху въпроса, който трябва да решите, а на сутринта тълкувайте съня си.
    Заловиш ли в съня си крадци, ще постигнеш лесна печалба. Сънуваш ли крадци, предстои ти любовно приключение. Сънуваш ли, че си жертва на крадци, ще те измамят.
    Караш ли кола в съня си, ще постигнеш бърз напредък в заниманията си. Но ако самите вие се намирате зад волана, можете да претърпите неуспех.

    Сънуваш ли лека кола, ще имаш постижения в областта на интелектуалните занимания.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest