Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Отчаян съм и мисля за самоубийство

Отчаян съм и мисля за самоубийство

  • 26.03.14 11:49#1IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11Отчаян съм и мисля за самоубийствоЗдравейте на 25 години съм, преживях тежки загуби. И поради това се отключи проблем от който страдам години наред, но не бе толкова тежко. В общи линии, приеха ме в университет за който ми помогна бившата, а не бе за мен (исках да вляза в друг но не се получи), отделно започнаха проблеми с нея и родителите и, проблеми на работа (наложи се зарди университета да напусна работа). Много обичах бившата, но знаех че не е за мен. Скъсах с нея, вс бе наред. Но тя ме дразнеше, дори започна да се оправя с който и падне. Като целеше аз да разбирам. А междовременно преди напълно да съм разбрал какви ги върши се събирах и разделях с нея. Не знаех какво правя (съмнявам се че имам магия, опитвам с помоща на човек да я раваля но без успех до сега), цялата ми мисъл бе обсебена от нея. Обичах я но не чак толко, всичко се обърна срещу мен.

    Затънах и с университета, затънах и парично. Изпаднах в дълбока депресия, Преди близо два месеца и нещо ми се появи проблем с ерекцията. Тя е обсебила съзнанието ми, опитам ли с друга ерекцията почти винаги омира. Никога не съм имал такъв проблем. Чувствам се самотен и в безнадеждно полужение. Тръгнах с една приятелка, а тя до някъде се възползва в момента от мен (и със зор успявам да правя секс с нея).

    Бях женкар, никога жена не ме е командвала. Чувствах се щастлив. Сега бившата си живее живота, а аз съм сасипан. Просто исках да сложа край на проклетата ни връзка и всеки да се оправя. Не знам какво стана. Но това вече не е живот. 5ти месец няма живот за мен. Преди два дена, щях да скоча от 12ти етаж на блока. Но пак се спрях заради близките ми(не искам да ги наранявам но не мога да живея повече в тази агония). Не мога да си я махна от съзнанието, по 24ри часа името и, и цялата и същност ме преследват в съзнанието ми.

    Кажете ми, понеже вече съм решил че ще се самоубия тъй като нито мога да имам живот, нито нова любима как да се самоубия. Трябва ли да изричам някакво заклинание преди да го направя. Но дори и така предполагам душата ми пак ще гори в Ада. Наисти съм го решил, просто дайте съвет. Вече не искам да живея в тоя Ад. 5 месеца всичко полужително и добро в мен умря, вече съм като някакъв призрак. Не искам да бъда разубеждаван, пр искам съвет. Как бих могъл поне малко да предпазя душата си при самоубийство.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.04.14 01:31#2IvanIvanНовакРегистрация: 26.03.14Град: -Отговори: 11от: Отчаян съм и мисля за самоубийствоАми аз я накарах да загуби доверие в мен, прекалих не трябваще да се събирам с нея след като скъсахме. И то на няколко пъти, и все не бях сигурен искам ли да съм с нея. Просто така и не успях и аз да и придобия доверие след като веднага тръгна по мъже след като скъсахме. И до сега се чудя ако не бях скъсал с нея, дали щеше да бъде такава каквато е сега. Да се предлага на мъжете, сега си има приятел. Но спи и с други, даже със сигурност го знам. (Въпреки че когато тръгнахме, каза че с някакъв познат била загубила девствеността си. Била го питала него и уш приятелката му. Аз затова в началото на връзката ни след първите две седмици скъсах с нея. Но после се събрахме и изкарахме цяла година и нещо.) Не знам трябваше ли, сега не мога да бъда с друга. Правя всеки ден опити да се върна към себе си, но не става. Никога не съм имал подобни проблеми, цялата позитивност в мене се изпари, имам избор от толкова красиви и доста по-готини във всякакви отношения момичета а не мога нищо да направя със тея психологични проблеми. Знам че жените не са най-важното, но никога повече от сега не съм изпитвал страх че ще остана сам до края на дните си. Мисалта за нея е толкова силна, че подтиска всичко в мене и не мога да бъда с друга. И съответно не мога и да я забравя. В някакъв капан съм, на собственото си съзнание. Чудех се ако опитам да се здобрим, дали ще се оправя или ще стане по-зле.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.16 03:01#3АнонименАнонименНовакРегистрация: 04.08.16Град: БургасОтговори: 1от: Отчаян съм и мисля за самоубийствоДано си жив,и не си направил тая глупост и то за такива битовизми.Нищо съществено не е станало.Живее се веднъж момче,само веднъж.Не си пропилявай бъдещето.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest