Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странен екшън сън

Странен екшън сън

  • 20.03.14 07:48#1Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74Странен екшън сънЗдравейте,
    преди малко сънувах един вълнуващ сън. Докато не съм го забравила реших да го споделя.
    Та, започва така. Качвам се в самолет. Пътуваме известно време и кацаме на едно поле, пусто място да почине самолета(малко шантаво, но в сънищата доста неща са различни) и мисля че в това поле май имаше някъде на едно място снесени яйца.
    И уви, в самолета като минали няколко дни, всички пътници като престоят ставали на презервативи не знам дали е така, но никой нямаше освен нас - единствените останали бяхме аз и 1 момиче (непознато, но станахме приятелки от обстоятелствата)
    Бяхме изоставени на това поле. . . и от някъде се появи една кола, да ни помогне уж. Вътре имаше 2, 3 мъже (те са били бандити, мутри).
    Ние се качихме и те ни черпиха с бонбони. Всичко беше спокойно, но в един момент не искаха да ни пускат да излизаме, заключиха ни в колата, нещо като заложници ли не знам, но не ни пускаха. (вече почти забравих детайли, но на мен ми беше като истинско в съня и доста вълнуващо всичко)
    Опитвахме се да излизем някак си, да се измъкнем и да сме си на свобода, да е приберем в домовете си, накрая май с хитрост почти успяхме.
    Аз като излязох веднага се отбих в 1 магазин (от който по принцип пазаруваме и се познаваме с жената)започнах да и обяснявам да ни помогне, в беда сме, да звънне на полицията на 112 и тем подобни ама тя не вярва. Никой не ни вярваше.
    После бягахме скрихме се от тях и аз отидох в 1 сграда в съвета, където по принцип са сирените, и имаше микрофон със слушалки, и като говориш по него цял град те чува. И тичам по едни стъпала нагоре, и след нас бягат, преследват ни (аз често сънувам, че ме преследват) но най-накрая успях! направиг го, казах по микрофона всичко, но те ме наближиха и взех с мен слушалките с мик. и докато бягам говорех и докладвах. Даже имената им прякорите казах, на блузите им било написано. Единия Н2(хаш2), другия А1, др Б2 нещо от тоя сорт, но числата бяха 1, 2, 3.
    И от долу стъпалат идва единия, той е като Джеки Чан и тъкмо бъда отново заловена, до мен се появи от никъде един поп мисля че беше нашия предишния поп, Бог да го прости, той беше добър и винаги си беше с черен шлифер и шапката, облечен като поп, с леко брадичка.
    Пак си беше така облечен. И му зашлеви 1 шамар на този, и той се засрами и се спря и всичко лошо свърши
    и после дядо поп изкара от джоба си същите бонбони които тези ни даваха (или не помня вече може и сами да сме си ги намерили с момичето в полето) но са били от него, той е бил духом с нас, и отново ми даде и всичко свърши, тези престъпници били издирвани и аз съм героиня тук
    Екшън е съня ми, защото падаше голямо гонене, бягане, опитване да се измъкнем, с хитрости, забравих дали съм се опитвала да се бия, но май имаше само 1 ритник ха
    Та сега обобщено да питам, за първи път през живота си сънувам Поп, какво означава, сигурно е хубаво, аз ще проверя и тук.
    И тези числа 1, 2, 3. И непознатото момиче. А др-те неща съм ги сънувала, защото са ми влезли в ума от през деня - бонбони, яйца, самолет, слушалки, магазин. .
    Проверих някои неща в съновника вече
    Благодаря за вниманието
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest