Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Цяла нощ сънувам старец и старица

Цяла нощ сънувам старец и старица

  • 11.02.11 05:22#1ДеспинаДеспинаНовакРегистрация: 11.02.11Град: -Отговори: -Цяла нощ сънувам старец и старицаСънувам как спя в леглото в което действително съм легнала и се пробуждам и виждам как до мен е седнала на леглото една старица, много възрастна старица и гледа в телевизора, в един момент се обръща и ме поглежда, след което отново се обраща и гледа телевизора, а аз отново заспивам.

    След малко време сън отново се пробуждам и този път виждам старец да стои на мястото на старицата, след което отново заспивам и след като за пореден път се събуждам в сънят си отново виждам старицата да седи на мястото на което стоеше преди това, но този път не ме поглежда, а гледа в някаква точка, но като че ли и все пак тя знае, че съм се събудила и я гледам. Този път имам жъзможност да я огледам добре.

    Тя е една нисичка, дребничка и много възрастна жена и макар, че лицето и е много сбръчкано има благи черти, е аз отново заспивам, след което се сабудих наистина и веднага погледнах към мястото на което седеше в сънят ми дали е там.

    Неможех все още да разбера дали сънувам отново или вече съм се събудила. Ако някой може да ми разгадае този сън ще се радвам, защото това е много странен сън за мен.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest