Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Непрекъснато сънувам, че се омъжвам

Непрекъснато сънувам, че се омъжвам

  • 10.02.11 06:07#1ElenaElenaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 3Непрекъснато сънувам, че се омъжвамНепрекъснато сънувам, че се омъжвам, всеки път за един и същ човек /съпругът ми в реалния живот/ и всеки път сватбата е на различно място и по различен начин, но аз никога не съм облечена със сватбена рокля.

    Най-странното е, че в съня си осъзнавам, че съм вече омъжена и се питам защо ми се налага пак да го правя. Не разбирам какво ще означава това...

    Ако някой може да ми помогне да го разтълкувам ще съм много благодарна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.11 10:48#2IvelinaIvelinaНовакРегистрация: 29.01.11Град: -Отговори: 12от: Непрекъснато сънувам, че се омъжвамСпоред мен, имах някакъв грях в миналото си, който все още не ти е опростен, з атова сънувах вече затворен цикъл - брак, сегашният си май и т.н. Помисли си какви големи грешки си направила в миналото си и отиди на църква. Подавай дарове за здраве, вземи тамян и окади къщата си. Вземи и светена вода в четвъртък - тя е против завист, магии и лоши езици. Наръси с нея дома си, навсякъде, като изказваш молитва. След това пийвай по три глъдки всяка сутрин на гладно от водата и се прекръствай три пъти. Може да ти се стори смешно или налудничево, но това ще ти помогне и ще успокои сънят ти и ще отстрани скритите ти врагове. Също да сънуваш, че се жениш означава болест, неприятности и лоши вести. За това дано съм ти помогнала и всичко да се оправи при вас и вашето семейство.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.11 03:35#3ElenaElenaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 3от: Непрекъснато сънувам, че се омъжвам Може и наистина да е така. Имам един грях, който е свързан с този сън. Може би бих ти го разказала, но е прекалено личен за да го споделям тук пред всички.
    Иначе вярвам в тези неща и ще послушам съвата ти. Ще отнеме малко време, защото трябва да си дойда в България, тук има само католически църкви. Благодаря за отговора.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.11 12:46#4IvelinaIvelinaНовакРегистрация: 29.01.11Град: -Отговори: 12от: Непрекъснато сънувам, че се омъжвамРадвам се, че поне малко см ти помогнала, сигурно улисана в работа, си забравила за тези макар и малки, но важни житейски истини. Не знам в коя държава си, аз също съм била в чужбина, бях в три държави. Има и християнски църкви, просто явно не ги знаех точно къде са - попитай представител на българското общество там и той ще те насочи къде има и християнска църква. Пожелавам ти много здраве, успехи и много семейно щастие. Всичко ще се нареди, не се тревожи. Успех.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.11 01:21#5jendajendaНовакРегистрация: 21.02.11Град: -Отговори: 2от: Непрекъснато сънувам, че се омъжвамМного лошо е това, което си сънувала. Знам, че когато сънуваш, че се жениш, някой умира от семейството на сънуващия.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.11 04:15#6ElenaElenaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 3от: Непрекъснато сънувам, че се омъжвамАми не зная. Сънувам го от доста време и до сега нищо лошо не се е случило, надявам се и да не се случи.
    По принцип знам, че ако се сънуваш булка, с булчинска рокля или ако сънуваш самата сватба/ритуала/, тълкуването е смърт. Аз не се сънувам никога с рокля, не сънувам самия ритуал, просто сънувам повода. Но нищо не е наред. Нямам рокля, нито грим, нито коса, нито гостите са като типични сватбари. Но въпреки всичко знам, че е моята сватба и се питам: защо трябва да се женя, като съм вече женена ?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest