Sanovnik.bg»Форум»Религия»Ангелите или Господ?

Ангелите или Господ?

  • 28.10.13 01:49#1МарджМарджНовакРегистрация: 27.06.13Град: БургасОтговори: 13Ангелите или Господ?Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали е грешно да вярваш в Ангелите, освен в Господ или трябва само в Бог да се вярва? Аз искам да вярвам и ако го правя на кого трябва да се моля? Моля разкажете ми малко за Ангелите! Благодаря ви предварително
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.10.13 01:08#2nadezhdanadezhdaНовакРегистрация: 20.03.12Град: НиколовоОтговори: 2от: Ангелите или Господ?Estrella64 :Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали е грешно да вярваш в Ангелите, освен в Господ или трябва само в Бог да се вярва? Аз искам да вярвам и ако го правя на кого трябва да се моля? Моля разкажете ми малко за Ангелите! Благодаря ви предварително


    проблемът е в това че ако се молиш на ангелите не знаеш на кой се молиш.ами ако е паднал ангел значи е демон.сигурна ли си на кого се молиш.пък господ си е един.той е създал ангелите.пии вода от извора .
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.10.13 05:43#3Добър помощникДобър помощникНовакРегистрация: 14.10.13Град: -Отговори: 4от: Ангелите или Господ?Всеки православен християнин при кръщението си получава личен ангел-пазител, който винаги е с него и ако си кръстена, може да му се молиш с обръщението "Ангеле мой, ...".

    Освен личния ангел-пазител, Православната църква почита Седем свети архангели, които стоят пред престола Господен. Това са : Михаил, Гавриил, Рафаил, Уриил, Салатиил, Йехудиил, Варахиил. На тях също можеш да се молиш, като палиш свещ в църквата.

    А разните "ангелски" карти и призоваването на "ангели" с ритуали са дяволски и вещерски ритуали, от които ще си патиш много!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.12.13 05:46#4минаминаНовакРегистрация: 08.12.13Град: СофияОтговори: 10от: Ангелите или Господ?Какво гласи 1 от заповедите в библията?
    Да нямаш други богове освен мене!
    Следователно е грешно.
    Ангели има,но Бог трябва да е на 1място.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest